Kirppislöytöjä

Töistä kotiin ajellessa tullee silloin tällöin ajettua parin suurinpiirtein matkan varrella olevan kirppiksen kautta. Yksi suosikeistani on Tampereen Tesomalla sijaitseva Eko-teko. Jos enemmän aikaa löytyy ja satun Kangasalla päin ajalemaan, niin siellä täytyy aina ehdottomasti poiketa Pirkan kirpputorikeskuksessa. Viime aikoina kirppisreissuilta mukaan on tarttunut tällaisia aarteita.

Vanha vaaka oli saatava, koska se oli niin kauniisti ruostunut, tarkoitan siis patinoitunut. ;) Jonossa seuraavana ollut vanha setä sanoi, että häneltä löytyisi pari samanlaista aivan priimaa vaakaa, joissa viisarikin olisi tallessa, mutta mielestäni se ruoste oli tässä juurikin se juttu!


Neljällä eurolla tarttui mukaan kaksi vanhaa kiinalaista emalikippoa. Toinen löysi jo kuistilta paikan ja toimii nyt kynttilöiden säilytyskippona. Siitä on kätevä napata kynttilä ja tulitikut mukaan, kun haluaa sytyttää pihan lyhdyt.


Olen jo jonkin aikaa metsästänyt kuistille vanhaa rottinkista kukkapöytää. Sellaista ei kuitenkaan ole vielä vastaan tullut ja päätin hieman muuttaa suunnitelmia kuistin sisustuksen suhteen. Sinne ostin jo aiemmin mainitsemani kenkäpenkin, joten kukkapöydälle ei sitten jäänyt enää tilaa. Sen sijaan satuin löytämään vanhan ronttinkisen kukkapylvään. Ajattelin, että se kävisi hyvin kukkapöydänkorvikkeesta.


Reilu viikko sitten sanoin ostaneeni purkin valkoista kalustemaalia. Se projekti on yhä kesken, koska aika tuntuu nyt vaan menevän niin vauhdilla. Maalikerrokset vaativat myös pitkän kuivumisajan, joten päivässä on pystynyt maalaamaan vain yhden kerroksen. Toivottavasti ensi viikolla ehtisin tehdä viimeiset maalailut ja viimeistellä projektini. Siitä sitten silloin lisää.

Leppoisaa sunnuntaita!

Ei kommentteja