Pala menneisyyttä

Ilokseni voin ilmoittaa, että yläkerrassa tapetointipuuhat on saatu valmiiksi! :)

Ennakkoluulottomasti rupesin hommaan yksin ja ensimmäisen lyhyen palan sainkin kunnialla paikalleen. Toisen vuodan kohdistuksen kanssa olikin jo hieman ongelmia ja se repesi. Siinä vaiheessa isäntä riensi apuun ja tapetoimme seinän yhdessä loppuun. Täytyy sanoa, että olen työnjälkeen erittäin tyytyväinen, olihan tämä meidän ensimmäinen tapetointi! Pahoin pelkään, että taitaa olla myös viimeinen. Sen verran monta rumaa sanaa tuli isännän suusta, että se ei ainakaan kuulemma aio enää ikinä tapetoida ja kuulemma jatkossa meillä seinät vaan maalataan. Katsotaan nyt... ;)

Tässäkin hommassa täytyy todeta, että työ tekijäänsä opettaa

Viimeiset vuodat meni jo suht kivuttomasti paikalleen. Onneksi tapetti oli kuitenkin aika vahvaa paperitapetiksi, niin tapetointi ei ollut täysin mahdotonta näin aloittelijoille.

Olen erittäin tyytyväinen Juhannusruusu-seinäämme. Kesällä seinän ikkunoista näkyy pihan juhannusruusut.
Tapetti siis Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan mallistoa.
Yläkerran portaiden oven yläpuolelle jätimme palan menneisyyttä. Jätimme rintamamiestaloissa perinteisesti käytetyn vaakalaudoituksen näkyviin. Hauska yksityiskohta, vai mitä? :)


Huomenna juttua uusimmista kirppislöydöistä ja pientä vinkkiä yläkerran sisustuksen suhteen.
Mukavaa viikonjatkoa!

P.S. Tervetuloa uusi lukija. ;)

2 kommenttia

 1. Kaunis tapetti :) Tosi nätti on tuo lattiakin tuollaisena laajana ja yhtenäisenä pintana.

  Minustakin on hyvä idea tuo, että jätitte palan alkuperäistä seinäpintaa näkyviin. Tuo mukavaa kerroksellisuutta (yhdessä rappujen kanssa) muuten uusittun yläkertaan.

  Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ihastunut näihin Tapettitehtaan tapetteihin. Niitä olisi kiva saada muuallekin, mutta luulen että isäntää ei enää saa tapetointiavuksi. :)

   Näin jälkikäteen tuli vasta mieleen, että olisi voinut jättää enemmänkin vanhaa seinäpintaa näkyviin. Meidän talo ei ole hirsirunkoinen, mutta tuo vaakalaudotuskin on ihan kivan näköinen. Joissain blogeissa olen nähnyt sen jätettynä joko ihan sellaiseksi tai maalattuna.

   Poista