Lipasto

Ensiksi haluan toivottaa kaikki uudet lukijat (niin Bloggerin, Blogilistan ja Bloglovin'in kautta lukijaksi liittyneet sekä muuten vaan täällä silloin tällöin käyvät) sydämellisesti tervetulleeksi. :) 

Lisäksi täytyy vielä mainita, että uskaltauduin pesemään edellisen postauksen (klik!) retrotäkin koneessa ja vieläpä 60 asteessa. Ilokseni huomasin, että se ei mennyt miksikään! :) Sitten niihin yläkerran sisustuskuulumisiin, joita jo aiemmin lupailinkin.

Isäntä sai serkultaan vanhan lipaston, jonka meinasi laittaa autotalliin. Siinä olisi kuulemma ollut kätevä säilyttää työkaluja.

Minä olin toista mieltä.

Ei oikeen osattu päättää, mitä lipastolle tehdään. Jätetäänkö sellaiseksi vai maalataanko. Päätettiin toistaiseksi jättää lähes sellaiseksi. Isäntä hioi isoimmat pois kannessa olevasta irtoilevasta maalista ja laittoi lakkaa päälle.

Tälläinen se nyt on. Katsotaan, jos sille jonain päivänä vielä tekisi jotain. Mielestäni se sopii nyt hyvin kaikessa rouheudessaan meidän muuten niin siistiin ja valkoiseen yläkertaan.Lipasto sai päällensä joukon viherkasveja. Kasteluapuna toimii pinkki norsu, joka löysi tiensä meille Indiskasta syksyllä.


Eilen iski paha sisustushimo ja oli pakko päästä IKEA:an. Siellä sattumalta yllätyksekseni oli tarjouksessa jotain jo jonkin aikaa meidän olohuoneeseen haaveilemaani. Lisäksi kirpputorilta tarttui mukaan iki-ihana Finelin aarre. Näistä lisää pian. ;)

Mukavaa viikonjatkoa! :)

8 kommenttia

 1. Sinulle on tunnustus blogissamme: http://mokonmaailma.blogspot.fi/2013/01/tallaista-tanaan.html :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana lipasto! Olen niin kade :)

  VastaaPoista
 3. Aivan mahatma tuo lipasto. Tollaisen kun sais niin se oli mun ihanin aarre . Waude!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Aionkin kohdella tätä kuin aarretta. Liian ihana tämä olisi ollut autotalliin jätettäväksi.

   Poista
 4. Hieno löytö tuo lipasto :) Harmi kun minulla ei ainakaan nyt riitä aika kirppareilla kiertämiseen, tuollaiseen lipastoon törmäisin itsekin mielläni.

  Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Tämä tuli meille helpolla, kun miehen serkku antoi sen tarpeettomana.

   Poista