Nyt meilläkin on SE!
Siis String pocket-hylly. Nils Strinning suunnitteli String-hyllyt vuonna 1949 ja niistä on muodostunut moderni klassikko. Itse arvoin kokonaan valkoisen, kokonaan mustan ja pähkinäpuun+mustan hyllyn välillä. Päädyin lopulta kokonaan mustaan, kun ajattelin sen olevan ajaton valinta ja tulevan paremmin esiin valkoiselta seinältä. Nykyään näitä saa myös monissa herkullisissa väreissä.

Hyllylle päätyi näin aluksi sommitelma Iittalan Mariskooleista sekä jokusesta meistä kertovasta esineestä. Luulen, että hyllyllä tulee olemaan suht usein vaihtuva näyttely erilaisia lempi esineitäni. Samalla tuli vaihdettua ruokapöydän ympärille pari suvussa kulkenutta wieniläistuolia. Ruokapöydälle laitoin Kangasalta Marjamäen Pajutilalta alesta ostamani kaitaliinan. Ebba Masalinin niittyleinikki vaihtoi paikkaa toiselle seinälle olohuoneessa. Vielä täytyisi saada vaihdettua jouluksi ruokapöydän päälle laittamani valaisin toiseen.

Toivottavasti viikkosi on sujunut mukavasti. Kivaa pakkasviikonloppua. :) Pysykää kuulolla. :)

Lämpimät tervetulotoivotukset uusille lukijoille. :)

2 kommenttia

  1. Tosi kiva se! Minäkin olen harkinnut sen hankkimista, mutta en ole vielä varma, missä värissä sen haluaisin. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikea valinta se väri oli mullekin, kun näitä löytyy nykyään niin upeissa väreissä. Mutta tykkään kyllä tästä mustasta tosi paljon! :)

      Poista