Sohvapöytä

Lipasto-postauksessa (klik!) vihjailin käyneeni IKEA:ssa. Tarkoituksena oli lähteä pikaisesti käymään ja hakemaan jotain pientä yläkertaan ja tuleviin askarteluprojekteihini. Sainkin kaikki nämä suunnitelmissa olleet jutut ostettua, mutta niiden lisäksi mukaan tarttui sohvapöytä (hups!). 

Olen pohtinut uuden sohvan hankkimista olohuoneeseen ja vanhan siirtämistä yläkertaan, mutta päätin toistaiseksi luopua ideasta, koska vanhan ison sohvan siirtäminen yläkertaan olisi varmaan lähes mahdoton tehtävä. Se kun pitäisi viedä ahtaan kuistin ja kapean portaikon kautta. Jotain talon tyyliin sopivaa kuitenkin päätin hankkia, joten sohvapöytä oli sitten seuraava vaihtoehto. Kirppiksiltä olen jo jonkinaikaa sopivaa etsinyt, mutta sitä oikeaa ei ole toistaiseksi tullut vastaan. Sen sijaan tykästyin kovasti IKEA:n nettisivuja selatessa heidän Stockholm sohvapöytään kullanruskeana. Siinä on mielestäni sitä jotain rintsikkaan sopivaa fiilistä.

Tällä pikaisella IKEA visiitillä kävi niin onnekkaasti, että sohvapöytä sattui olemaan tarjouksessa, niin se oli aivan pakko ottaa mukaan.


 Sohvapöydässä on kätevä välitaso, jonne voi jemmata lehdet, kirjat ja kaukosäätimet.


Rymsteerauksen myötä vaihdoin kynttilätkin keväisemmän värisiksi. Punaiset sohvatyynynpäälliset siirtyivätkin jo viikko sitten varastoon ja ruusut tulivat taas tilalle.
 


Näistä kuvista tuli mieleen, kumpaan koulukuntaan sinä kuulut: siihen jotka jättävät Iittalan esineisiin laput vai ne poistaviin? Itse taidan kuulua tuohon ensimmäiseen joukkoon. ;)

2 kommenttia

 1. Ihanan vanhanaikainen pöytä, tuo näyttää retrolta jos mikä eikä edes uskoisi uudistuotannoksi :) Sopii tosi hyvin 50-60-luvun talon henkeen. Siro mutta kuitenkin riittävän ison näköinen.

  Minä yleensä vetelen nuo tarrat pois, tulee jotenkin "pröystäilyfiilis" jos ne jättää näkyviin... :D Mutta varmaan jokunen on jäljelläkin.

  Kati (ehkä mun pitää rekisteröityä mutta olen siis se uusi vakilukijasi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mustakin tuossa oli sitä 50-60-luvun henkeä. Kiva, kun olet jäänyt vakilukijaksi. :)

   Poista