Kurkistus olohuoneeseen

Noin viikko sitten innostuin siirtelemään pukeutumishuoneessa huonekaluja. Samassa rytäkässä matot siirtyivät huoneesta toiseen: keittiön matto olohuoneeseen ja olohuoneen matto pukeutumishuoneeseen. Olin tullut siihen tulokseen, että keittiössä matto ruokapöydän alla ei toimi, ei ainakaan meillä. Muruja ja tahroja täynnä. Eihän meillä ole lapsia tai eläimiä, mutta kun on tuo mies! :D

Keittiöön ostin uuden ihanan mustavalkoisen kukonaskelmaton (klik!). Kun String pocket kotiutui meille, niin Ebba Masalinin Niittyleinikki siirtyi toiselle seinälle sen tieltä.

Mattorumba toi mielestäni lisää lämpöä olohuoneeseen itämaistyylisen maton myötä. Ihan varma en ole tykkäänkö, mutta näillä mennään. Ainakin hetken aikaa. :) 


Tuntuu siltä, että olohuone on ehkä nyt vähän liiankin täynnä eri värejä ja kuoseja ja se punainen lanka puuttuu. No, niinhän se puuttuu vähän koko talosta. :) Itse kun tykkään poimia kivoja juttuja sieltä täältä, niin lopputulos on aikamoinen sekametelisoppa. Asuinkerroksessa on rinnan niin uutta, retroa, modernia, kiiltävää valkoista, mustaa, rouheaa puuta ja väriä. Yläkerta on sitten taas ihan oma maailmansa. Se on kuin romanttisesta ja kesäisestä huvikummusta.

Mutta eikai tämä niin tarkkaa ole. Pääasia, että omassa kodissaan viihtyy ja siellä on kotoisa tunnelma.
Mikä on sinun sisustustyylisi?

P.S. Olohuoneesta voisin näytellä teille hieman lisää kuvia, kun vaan pääsen taas päivänvalossa kuvaileen.

2 kommenttia

 1. Kivalta näyttää teidän olkkarissa, niin kotoisalta :)
  Minun sisustustyylini on aika samanlainen kuin sinunkin eli sekametelisoppa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkoon vaikka sekametelisoppa, mutta hyvältä teilläkin näyttää. :)

   Poista