Lukunurkka

Yläkerrassa sisustus on vielä täysin kesken. Päätin, että haluan tehdä sinne lukunurkkauksen.

Kun ostin olohuoneeseen uuden sohvapöydän (klik!), niin sohvapöydän virkaa ajanut rahi jäi vailla käyttötarkoitusta. Rahi on sellainen, että sen sai levitettyä vieraspatjaksi. Päätinkin ottaa päällisen pois ja viedä se lukunurkan patjaksi yläkertaan. Patjan kiedoin vanhaan siniseen lakanaan. 


Lukunurkkaan päätyi myös kokoelma herkullisia tyynyjä. Pyöreän olen virkannut itse omalla ohjeellani, ruudullinen on ommeltu jämäkankaista, vihreä on ikealainen ja violettikukkaisen tyynyliinan olen löytänyt kirppikseltä.

Lukunurkkaanhan luonnollisesti sopii myös aakkostaulut, joten laitoin ne sinne seinää vasten nojailemaan.


Tällä hetkellä lukemisena on ihana Mekkotehdas-kirja. Olen ihastellut näitä mekkoja jo pitkään Kirsikan ja Sunnan blogissa (klik!) ja viimein sain hankittua kirjan omaksi. Ajattelin, että kirjan avulla voisin ommella eräällä prinsessalle mekon. Lukunurkan viereen onkin rakentumassa ompelupiste. Siitä lisää myöhemmin.


Me lähdetään pian tekemään tupatarkastus erään ystäväpariskunnan uuteen kotiin. Mielenkiintoista nähdä, millaiseksi he ovat asuntonsa laittaneet. Pian nähdään K&V ja muut. ;)

Mukavaa viikonloppua! :)

6 kommenttia

 1. Ihana tuo pöllötyyny! Oletko tehnyt sen itse vai ostanut jostain? :)

  VastaaPoista
 2. Näyttää juuri siltä, että tuonne olisi kiva mennä pötköttelemään ja lukemaan. Kesällä kuuluu varmaan mukavasti sateen ropinakin katolta. Onko teillä muuten peltikatto? Meillä on alkuperäinen (toki huoltomaalattu) peltikatto. Kaipa se joskus pitäisi vaihtaa mutta vielä vaikuttaa niin vahvalta ja siistiltä ettei ole kiirettä.

  Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on huopakatto, jonka edelliset asukkaat uusi muutama vuosi sitten. Haaveissa olisi joskus vaihtaa se peltikattoon.

   Poista