Ompelupiste

Olen jo pidemmän aikaa haaveillut paikasta, jonne voisin levittää kaikki ompelu- ja askarteluvälineeni. Nyt siihen tuli mahdollisuus yläkerran valmistuttua. Äidiltäni sain tarpeettomaksi jääneen mäntyisen pikkupöydän, joka saa nyt toimia ompelupöytänä. Ompelukone sai päällensä keittiöpyyhkeestä ommellun hupun, niin ei suotta pölyynny. Pieni rottinkinen kori on myös äitini vanha ja siellä on pienet jämälankakerät jemmassa.Lankoja ja muuta ompelusälää meni talteen Tigeristä ostamaani pahviseen laukkuun. Kiss Kiss-rasiassa on nappeja. 

 
Vanhaan aiemmin pienellä vaivalla tuunaamaamme lipastoon (klik!) laitoin kankaita ja muita askartelutarvikkeita ja nimesin laatikot niiden mukaan. Toivottavasti nyt jatkossa tulisi useammin ommeltua, kun kone on helposti otettavissa käyttöön, kun sitä ei enää tarvitse varaston perältä kaivaa esille.


Mukavaa loppuviikkoa! :)

8 kommenttia

 1. Onpa kyllä kivannäköistä, hyvät yksityiskohdat! :)

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis ja lämpimänsävyinen tuo ompelupöytä. Kätevä teillä tuo yläkerta kun sinne mahtuu erilaisia nurkkauksia :)

  Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äitini nurkista tuppaa löytymään vaikka mitä, sieltä tämä pöytäkin. Toinen lape alkaa olla nyt aika hyvin täytetty ja sisustettu, mutta vielä toiselle puolelle mahtuisi jotain. :)

   Poista
 3. Kiva ompelupiste! Mullakin suunnitelmissa alakertaan ompelu/askarteluhuone :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :) Ajattelin, kun isäntä valloitti kellarin "ylimääräisen" huoneen itselleen, niin mun vuoro oli vallata omaa harrastetilaa yläkerrasta. :)

   Poista
 4. Hienoa! Ihana "nurkkaus". On varmasti helpompi aloittaa ompelut kun ei ole sitä järjestäytymistä ensin.

  Itsekin yritän kellarin takkahuoneesta vallata pöydän itselleni. Nyt se on täynnä kyllä jo ompelurojua, mutta..

  Mukava blogi muutenkin!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kun löysit blogiini. :) Odotan jo innolla viikonloppua, kun ajattelin testata hieman lisää ompelupaikkaani. Toivottavasti saisit kanssa vallattua tilaa ompeluksillesi. :)

   Poista