Pukeutumishuone

Yläkerran valmistuttua makuuhuone muutti sinne. Alakerrassa olohuoneen vieressä oleva huone jäi sitten pukeutumis- ja työhuoneeksi. Ihan kuin mun täytyisi jotenkin pukeutua arkisin, mutta onhan sellainen huone nyt ihan kiva. :D Ennen huone oli jaettuna vaatekaapilla kahtia: toisella puolella oli sänky ja toisella puolella työpöytä tietokoneineen. Siirsimme vaatekaapin toiselle seinälle, niin koko huoneeseen tulee nyt paremmin luonnonvaloa. Työpöytä jäi huoneen toiseen päähän takan viereen. Siitäkin laitan kuvia, kun/jos se on joskus edustuskunnossa. :D

Tämä huone on nyt aika kaukana toivomastani. Vähitellen näitä ikelaisia huonekaluja voisi vaihtaa vanhoihin, kun sopivia sattuu tuleen vastaan.Expedit-hyllyn päältä löytyy meidän hääkuva (josta on tarkoituksella leikattu päät pois :D) ja isäni joskus muinoin tekemät kynttilänjalat. Aika retrot, vai mitä? :)


4 kommenttia

 1. Mukavan valoisan näköinen tuo alakerta. Kiva kun on talossa ylimääräinen huone, meillä vastaava toimii vieras/työhuoneena.

  Nättejä ja ajan henkeen sopivia huonekaluja saisi tulla meillekin vastaan, mutta taitaa olla vuosien prosessi... No, ehkä sen kuuluukin mennä niin että sisustus ei tule kerralla valmiiksi vaan tulee sitten semmoista mukavaa kerroksellisuutta ja oma tarinansa kullekin tavaralle.

  Kaunis hääkuva teillä :)

  Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu siltä, että valo moninkertaistui, kun vaatekaappi ei ole enää huoneessa poikittain. Nyt valoa tulvii ihan olohuoneeseen astikin.

   Totta, vanhojen huonekalujen etsiminen tulee varmasti olemaan hyvin pitkä prosessi, mutta samalla varmasti hyvin hauska, erityisesti silloin kun se oikea sattuu viimein tuleen vastaan. :)

   Poista
 2. Voi kun hienot kynttilänjalat! :)

  VastaaPoista