Kevät- ja kuistimietteitä

Elsakin on jo selkeästi kevätmielellä. Neiti on mourunnut perjantaista lähtien siihen malliin, että taitaa olla ensimmäinen kiima menossa. Kovin levoton tyttö on, eikä ruokakaan maistu normaaliin tapaan. Ihan sydäntä särkee, kun toinen valittaa pahaa oloaan. Täytyy nyt yrittää huomioida neitiä enemmän ja antaa enemmän rapsutuksia. Niin hellyyden kipeältä hän vaikuttaa.


Pääsiäisenä leikkasimme omenapuita ja otin jokusen oksan sisälle. Nyt niissä on kukkia. Omenapuun kukka on kyllä yksi mun ehdottomista suosikeista hortensian lisäksi. Niin kaunis ja herkkä.


Laitoin eilen Toriin myyntiin meidän eteisen kaapin ja jo tänään se käytiin hakemassa. Kaappi oli IKEAn PAX kenkäkoreineen ja muine lisävarusteineen. Ihan äärettömän kätevä, kun kätki sisäänsä ison joukon takkeja ja kenkiä. Mutta se oli aivan liian iso meidän pienelle kuistille. Nyt sinne pitäisi keksiä joku takkisäilytyshommeli. Pystynaulakko vai seinänaulakko? Siinäpä vasta pulma. Ideoita otetaan vastaan. Meillä kun kenkä- ja takkisäilytystä ei mahdu muualle kuin kuistille, koska varsinaista eteistä ei ole, niin jotain fiksua, näppärää ja pieneen tilaan mahtuvaa pitäisi keksiä. Mielelläni kuulisin vinkkejä muilta rintamamiestalollisilta tai pienen eteisen omistavilta. :)

6 kommenttia

 1. Kannattaa käydä sterilisoimassa kisu, niin pääsee nykyisistä ja tulevista kiimoistaan, eikä myöhemmin todennäköisesti tule valeraskauksiakaan (saati oikeita) tahi muuta ikävää vaivaa :)

  Meillä on myös pienehkö eteinen, ja siellä onkin leveydeltään noin puolitoistametrinen seinänaulakko hattuhyllyllä. Muuta seinätilaa ei ole, eikä pystynaulakkoakaan mahdu suihkuhuoneen oven, ulko-oven ja pienen eteiskäytävän takia. Hiukan on liian vähän tilaa, ja takkeja saakin kauden vaihtuessa roudata säilytyksestä naulakkoon ja päinvastoin, huiveja ei saa mitenkään pysymään järjestyksessä, kengille ei juurikaan ole paikkaa... Pitää minunkin tarkemmin pohtia tuota eteisen säilytyspolitiikkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelinkin viedä kisun leikattavaksi mahdollisimman pian. Samalla onnistuisi sitten pienen napatyrän korjaus ja sirutus. Onhan se parempi (meille molemmille :D ), että saadaan jatkossa nukkua yöt rauhassa. :)

   Mäkin luulen, että joudun jatkossa roudaamaan takkeja varastoon. Sinne itseasiassa meni jo iso osa eilen. Oon tässä miettinyt, että ensin voisi ehkä kokeilla sen seinänaulakon kanssa pärjäämistä. Katsotaan sitten, kuinka räjähtänyt ja täynnä tavaraa se tulee olemaan. Onneksi on nyt kesä tulossa, niin pian ei paksuja takkeja, pipoja yms. tarvita. :)

   Poista
 2. Omenapuun kukka on yks munki lemppareista. Kohta sitä on taas piha pullollaan! :) i-h-a-n-a-a!

  VastaaPoista
 3. Sinulle on pari tunnustusta blogissani. Käyppä kurkkaamassa :D

  - Tanja http://elamaa-akkalassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa! Kiitoksia Tanja. Täytyypä perehtyä näihin. :)

   Poista