Kirjoja


Tuossa yllä on tällä hetkellä meillä luetuimmat kirjat. Hannu Rinteen Perinnemestarin rintamamiestalon sain tällä viikolla, mutta kirja vaikuttaa siltä, että se olisi pitänyt omistaa jo silloin kun remonttiin lähdettiin. Se on täynnä hyödyllistä tietoa rintamamiestalon remontoijalle ja sisustajalle. Siellä annetaan myös vinkkejä perinteiseen rintsikkapihaan. Suosittelen tätä kirjaa kyllä lämpimästi kaikille tee-se-itse naisille ja miehille. :)

Katja Rinkisen Vintagen viemää-kirjan lainasin aikanaan kirjastosta. Ihastuin siihen kovasti ja kun tämä uusi Sormustin ja sorkkarauta ilmestyi, niin se oli pakko saada itselle. Kirjassa on paljon ihastuttavia ja nerokkaita vinkkejä kierrätysmateriaalien hyödyntämiseen sisustuksessa. Kirjasta sainkin jo pari ideaa, jotka aion jossain vaiheessa toteuttaa. Katja kirjoittaa myös Parolan Asema-blogia (klik!).

Retroaarteet on mielestäni oiva opus kaikille emaliin sekä retrovalaisimiin ja -huonekaluihin hurahtaneille. Kirjassa annetaan myös hinta-arviot retroaarteille. Ne ovat mielestäni aika optimistisia, tosin kirjassa kyllä mainitaan, että hinnat ovat virheettömille yksilöille. Tosin aikalailla kirjan hintojen luokkaa hinnat ovat monissa nettihuutokaupoissa, joskus jopa kalliimpiakin.

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

5 kommenttia

 1. Ompa kiva juttu että tuossa rintsikkakirjassa on myös pihajuttuja! Mulla on kirja tulossa, mutta en ole vielä sitä päässyt selailemaan. Nuo muut kirjat löytyy jo munkin kirjahyllystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjasta löytyy tosiaan muutaman sivun verran juttua esim. pihan toimintojen rytmittämisestä ja lista suosituista kasveista. :) Tämä on varmaan ajankohtainen opus teille, kun teillä on se yläkertaremppakin tulossa.

   Poista
  2. Nyt sain kirjan, paljon hyviä vinkkejä kyllä!

   Poista
 2. Mullakin kutkuttelee toi sormustin ja sorkkarauta. Täytynee ostaa kun kaupoille pääsee.. ..kiva löytö tälle päivälle, tää sun bloki..:)

  VastaaPoista