Kuistilla


Kuistin sisustus alkaa valmistua ja olen siihen erittäin tyytyväinen. Ennen tuossa seinällä naulakon tilalla oli 100 cm leveä ja 235 cm korkea kaappi. Se oli kaikkea muuta kuin talon tyyliin sopiva ja kookkaana kaappina vei kuistilta liikaa tilaa. Mielestäni avonaulakkoratkaisu on paljon ilmavampi.

Naulakon ostin Tori.fi:stä. Vihreä kaappi on kotikotoani leikkimökistäni. Ikealainen kenkäpenkki meillä olikin jo ennen muutosta. Vihreä peili sekä pieni valkoinen pöytä olivat talossa kun sen ostimme. Pöydän maalasin viime talvena. Peili lienee Mäkisen kuvastimen. Peltinen kukkapurkki on muutaman euron kirppislöytö. Reino- ja Aino-laatikoista löytyy asusteita. Kukkapurkkien aluslautaset on Kontin tuunauslaarista ostettuja eripari tasseja. Ostin niitä pienen pinon ja hintaa ei tullut kuin 15 senttiä.

Elsakin halusi tulla tarkistamaan kuistin muutoksen, tottakai. :)

P.S. Kuvat ovat lavastettuja. :D Vaikka veinkin talvikenkiä ja -vaatteita kellariin varastoon, niin ei meidän eteinen normaalisti noin siisti ole ja naulakko tuskin tulee olemaan noin tyhjä. :)

10 kommenttia

 1. Onpa sievä kuisti!:) kunhan kelit vähän lämpenee, niin meilläki alkaa kuisti-remppa. ..tai koko kuisti räjäytetään taivaan tuuliin, perustuksia myöden.. Vielä siis joudun tyytymään muiden kuistien ihasteluun.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Me eristettiin kuisti lämpimäksi rempan yhteydessä ja uusittiin sinne kunnon ikkunat yksilasisten tilalle.

   Poista
 2. Naulakko on kuin tehty teidän kuistille ja tuo Ikean penkki sopii siihen kivasti. Ihanaa kun Elsa pilkistelee näissä sinun kuvissa ♡

  ~Tanja http://elamaa-akkalassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Elsaa kiinnostaa aina kauheasti mitä mamma tekee. :D

   Poista
 3. Ihanan raikkaan näköstä! Naulakko on kyllä niin hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Valoa ja raikkautta tuli kyllä lisää, kun iso vaatekaappi poistui. Nyt kuisti ei enää näytäkään pieneltä.

   Poista
 4. Kaunis kuisti! Vihreät peili ja kaappi sopii hienosti yhteen ja koko tunnelmaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Laura! :) Tuo vihreä peili on ollut meillä kellarin seinällä, mutta siellä sille ei ollut juurikaan käyttöä. Nyt se löysi vihdoin oikean paikkansa ja toimii kieltämättä kivana parina kaapin kanssa.

   Poista
 5. Eksyin lumppulasta tänne ;)
  Kuistillasi ja koko blogissa on aivan ihanan näköistä! Liityinkin heti lukijaksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! Kiitoksia! :) Täytyi käydä sunkin blogiin kurkkaamassa ja sen verran hyvältä näytti, että liityin lukijaksi. :) Ihana pikkupiha teillä. :)

   Poista