Retroverhot

Sain tänään hieman siivoiltua, niin taas kehtaa näyttää kuvia. ;) Vettä on tullut kuin aisaa, joten ikkunoita en päässyt pesemään. Laitoin silti Kontista löytämäni Finlaysonin verhot ikkunaan. Nämä eivät taida olla varsinaista vanhaa retroa, mutta hyvin retrotyyliset silti. 


Samalla koko talven käynnissä ollut mattorumba jatkui, kun vanha olohuoneen matto siirtyi sinne takaisin työhuoneesta. Sohvatyynytkin sai uudet raikkaat päälliset. Mielestäni koko olohuoneen yleisilme raikastui ja muuttui ihanan keväiseksi.


Elsankin täytyi tietenkin päästä taas kuvaan. :)
Kirppikseltä löytyneet purkit pääsivät String hyllyyn. Niihin on kätevä piilottaa kaikkea olohuoneeseen kertyvää pikkusälää, esim. kissan leluja.

6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, Sari! Näitä en millään voinut olla ostamatta. :)

   Poista
 2. Verhot on tosi hienot! Itse en tykkää sinisestä (eikä meillä olekaan mitään muuta sinistä kuin saunan pukuhuoneen seinät) mutta nyt on kyllä niin hienoja retrokukkia, että kelpaisi mullekin... :) Mulla myös verhoprojekti odottaa, saa nähdä kauanko joutuu odottamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas oon aina ollut enemmän sinisen ystävä ja inhonnut punaista, mutta jotenkin salaa varsinkin keittiöön on hiipinyt tämän retroinnostuksen myötä myös punaisia juttuja.

   Mä jouduin lyhentämään näitä verhoja ja lyhensin molemmista saman verran alareunasta. No, toinen verho olikin sitten kai hieman pidempi ja ottaa nyt reilusti lattiaan kiinni. Onneksi se ei näy tuolta sohvan takaa. ;)

   Liityin myös FB:n Rlr:ään ja siellä oon ihaillut vanhoja Tampellan verhoja, mutta ne on aina harmittavan lyhyitä jopa meidän matalaan majaan, kun itse tykkään että verhot on sen pari senttiä lattiasta.

   Poista
 3. Ihanat tyynyt! Onko ne vanhat vai jostain ostettavissa :)

  VastaaPoista