Hiljaista
Blogissa on ollut taas muutaman päivän hiljaista. Käynnissä on ollut jo pitkään yksi iso projekti, joka tällä hetkellä tuntuu vievän kaiken ajan, jaksamisen ja ajatukset.

Onneksi sentään pihalla jotain kasvaa ja tapahtuu ihan itsekseen. Lumipalloheisi on tällä hetkellä vallan upea. Olen myös vihdoin saanut istutettua naapurilta saamani tomaatin taimet minikasvariin. Pelargonit ovat siellä tomaattien seurana.

Mikäli alkuviikko tuo tullessaan kerrankin hyviä uutisia, niin ensi viikolla voisi olla aikaa ja energiaa perehtyä myös sisustushommiin. Yhtä ja toista on löytynyt kirppiksiltä ja ne odottavat nyt asentamista ja ompelemista.

P.S. Kävi kerrankin tuuri ja voitin Sininiitty-blogin arvonnassa! Kiitos vielä, Simm. :)
P.P.S. Kohta voisi olla ekan arvonnan vuoro täällä. Pysykäähän kuulolla. ;)

4 kommenttia

 1. Ihan mahtavia nuo sinun kasvisi! Mä istutin muutamia kaverilta saamiani perennoja kivikkoon, mutta edelleenkään en ole jaksanut perehtyä puutarhaan. Tsemppiä isoon projektiin ja innolla odottelen postausta, mitä olet kirpuilta viimeaikoina löytänyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä. Huomenna luvassa postausta kirppislöydöistä. Iski kattilakateus kun näin sun Vegetan. :)

   Poista
 2. Juu, hiljaista se on meilläkin päin ollut! Aivan ihana tuo lumipalloheisi. Se vielä meidän pihalta puuttuu, mutta on kyllä ostoslistalla. Olen jotenkin myöhäisherännäinen tuon kasvin kauneuden suhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on ollut jo pidempään niin upea sää, että sisällä koneella istuminen ei ole ollut se ykkösjuttu. :) Nyt kun on sadeviikko tiedossa, niin blogiin saattaa tulla päivityksiä ahkerampaan. Lumipalloheisi on kyllä ihana. :)

   Poista