Kurkistus työhuoneeseenOlen lupaillut teille postausta meidän työhuoneesta. Siellä kuitenkin on vielä yksi jos toinenkin juttu kesken, joten palailen paremman postauksen kanssa myöhemmin. Helteestä huolimatta olen sentään saanut viritettyä vanhan lukioni irtaimistokirppikseltä (klik!) ostamani Ariksen-työvalaisimen paikalleen ja ripustettua pari työhuoneen sävyihin sopivaa opetustaulua seinälle

Jokunen opetustaulu etsii vielä paikkaa. Katsotaan löytävätkö ne paikan meiltä.

Löytyykö täältä muita vanhoihin opetustauluihin ihastuneita? :)

12 kommenttia

 1. Opetustaulut on ihania! Harmi vain että niitä ei juurikaan tule vastaan ja silloin kun tulee, on yleensä hintalapussakin yllättävän kova hinta :( Minulla on vain neljä opetustaulua, ja haluaisin niin suuresti löytää edes yhden Ebba Masalinin mutta... Sitä odotellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kirpputoreilla ja Huutonetissä näistä kyllä pyydetään ihan järkkyjä summia. Mun oli viime syksynä aivan pakko saana Eban taulu, joten siitä tulikin sitten pulitettua ihan hyvä summa. Kirpputoreilla niihin en ole vielä kertaakaan törmännyt.

   Poista
 2. Ihanan värinen seinä!! Ja noi opetustaulut on kanssa ihania ja sopii täydellisesti ton seinän värin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Itse oon vähän pohtinut, että tuliko oikea väri valittua, mutta nyt kun siihen on tottunut, niin hyvältä se näyttää.

   Poista
 3. Ihanaa, että paketti löysi perille! Pahoittelen rumaa pakettia, olisin kovin mieluusti käärinyt voittamasi aarteet kauniiseen paperiin, mutta huono muisti ja kiire saneli toisin. Toivottavasti niistä on sinulle iloa ♥ Ihanaa kesäkuun ensimmäistä viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sillä paketilla väliä, kun tuli äkkiä avattua, että pääsi näkemään mitä ihanuuksia tuli. Oli mieleiset! :)

   Poista
 4. Voi hitsi, miten hauska blogi täältä löytyikään!
  Oon pitkään haaveillut opetustaulusta, mutta en millään raaski maksaa sellaisia summia kuin niistä pyydetään. Varsinkin kun haluan Ebba Masalinin kasvitaulun... Olimme tuossa jokin aika sitten pojan yläkouluun tutustumassa ja siellä ruokalan seinällä roikkui varmaan 10 Ebban kasvitaulua. Meni vähän muut asiat ohi korvien, kun jäin niitä kaihoten katselemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi. :) On ne Ebbat vaan niin ihania, että varmasti itsekin olisin jäänyt niitä tuijottelemaan.

   Poista
 5. Tarjolla olisi haastetta ;) http://sekaisakoti.blogspot.fi/2013/06/haaste.html

  VastaaPoista
 6. Olen yrittänyt etsiä täydellisiä opetustauluja omaan kotiin, mutta vielä ei ole löytynyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvinaista herkkua ne kyllä kirpputoreilla on. Parempaa etsintäonnea. :)

   Poista