Punahilkka





Sen lisäksi mukaan on tarttunut kaksi kappaletta sekä Tampellan Takoportti- että FinHelenin Helanthus-verhoa. Mitään käsitystä ei ole, minne nämä laitan, mutta pakko ne oli ottaa viiden euron huokeaan hintaan! Lisäksi toisella reissulla mukaan lähti kauan metsästämäni Finelin täysin käyttökuntoinen iso Punahilkka-pannu (39 €). Kierrätyskeskuksesta ostin aiemmin löytämäni kolmen Riihimäen Hertta-lasin seuraksi viisi lasia lisää (20 snt/kpl). Näistä Hertta-laseista tulee ihan mummola mieleen. Pikkutyttönä näistä on tullut monta kertaa juotua mummon höyryttämät kotimehut. :)

Tuoko teille jotkut vanhat esineet hyviä muistoja mieleen? :)

8 kommenttia

 1. Tarkoittaako tämä postausinnostus nyt hyviä uutisia vai onko vain sadepäivien ansiota? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä kyllä taitaa olla vaan sadepäivien ansiota. :/ Tää blogi on mulle eräänlainen positiivisuusprojekti ja auttaa keskittymään niihin hyviin asioihin, joita kyllä on paljon, mutta ne tuppaa vaan välillä unohtumaan.

   Poista
 2. Vau mitkä ihanat hatturasiat olet löytänyt. Ja mahtavat kangaslöydöt "huokaus". Minä en ole viime aikoina löytänyt kirpputoreilta oikein mitään, tosin en ole oikein niillä käynytkään. Ehkä hyvä niin säästyy muutama euro ja kaapit ei tursua tavaraa... ainakaan niin paljon :)

  Viikko sitten tosin tein huippulöydön, kolme lastenlasia 50 senttiä. Juuri noista laseista tulee niin oma lapsuudenkoti mieleen kuin myös mummola. Sillä molemmissa oli noita laseja ja taitaa olla vieläkin. Mitä lie 80- tai 90-luvun halpislaseja, mutta mulle niin tärkeitä ja muistoja herättäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on taas tullut käytyä kirpputoreilla ihan liikaa. Pitäisi vähän rajoittaa, mutta töistä tullessa kotimatkan varrella on jokunen kiva kirppu ja niille on niin helppo poiketa. Facebookin Lumppulastakin on ihan liian helppo ostaa kaikkea, kun ei tarvi edes kotoa poistua, paitsi hakemaan paketti Smartista/postista.

   Mun mielestä sillä ei ole väliä, onko tavarat jotain designia vai ihan markettikamaa. Kunhan ne vaan itseä miellyttää. :)

   Poista
 3. Hienoja löytöjä! Itse en ole aikoihin löytänyt yhtään mitään. Noista laseista tulee kyllä niin lapsuusmuistoja mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ahkerasti sitä onkin kirpputoreja tullut kierrettyä. Aina ei löydy mitään, mutta joskus taas käy tuuri.

   Poista
 4. Yks tuttu Irmeli myy Arabian astioita tori.fi:ssä: http://www.tori.fi/etela-pohjanmaa/Arabian_astioita_7041874.htm?ca=6&w=1 Voin toimia puhemiehenä ja logistiikkakoordinaattorina jos joku kiinnostaa ja kauppoja syntyy. T. Tykkitien Reiska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä. :) Tuossa ei kuitenkaan ollut mitään keräämääni sarjaa.

   Poista