Sunnuntaikiitokset

Eilen juhlittiin ystäväni T:n polttareita. Kaikki sujui suunnitelmien mukaan ja päivä oli erittäin onnistunut. Itse juhlakalu vaikutti oikein tyytyväiseltä. Mielestäni päivä oli hyvin hänen näköisensä. Illanviettoa jatkettiin meillä. Ohjelmassa oli mm. morsiussauna ja T pääsi myös rentoutumaan paljuun. 

Mukana oli paljon itselle ennestään tuntemattomia ihmisiä ja sellaisia jotka eivät olleet meillä ennen käyneet. Meidän koti sai osakseen myös kehuja. Kommentit lämmitti mieltä. :) Kuulemma täällä voisi viettää vaikka kokonaisen päivän ihan ihmetellessä kaikkia yksityiskohtia. Etenkin kahvipurkkikokoelmani ja opetustaulut herätti ihastusta. Kuulemma meidän koti on moderni, mutta silti siitä tulee jotenkin mummola mieleen. Niin, ehkä tää on sellainen moderni mummola. :)

Aamulla heretessäni portailla odotti kaksi Familonin täkkiä. Se oli oikein mukava yllätys. Kiitos H! :) Aamulla hain myös karvapalloni siskolta hoidosta. Kuulemma joka paikkaan oli ängetty ja joka nurkka oli tutkittu. Elsa oli viihtynyt hoidossa hyvin. Sisko kuitenkin sanoi, että ei heille ehkä ihan heti ole kissaa tulossa. :D Kiitos siskollekin siis!

T:lle oikein ihanaa häiden odotusta ja viimeisiä 48 yötä neitinä. Dippadappa ja näkemisiin. Tämä emäntä kiittää ja kuittaa. Kiitos kaikille osallistumisesta mukavaan päivään. :)

P.S. Kaikille huolestuneille tiedoksi, että siivottavaa oli todella vähän. Vielä on jokunen neulanen lauteiden alla, mutta kyllä tää tästä. :D

2 kommenttia

 1. Tuo sun purkkikokoelma on kyllä kadehdittava.
  Ihania täkkejä olet saanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En kyllä yhtään pistäisi pahakseni, vaikka joka aamu portailta löytyisi jotain vastaavaa. :)

   Poista