Tee-se-lomalla-nainen


Tänään. Tänään se alkoi. Nimittäin kauan odotettu LOMA! Voin kertoa, että tarpeeseen tuli!

Alunperin ajattelin, että tämä loma menee puhtaasti omenapuun alla riippumatossa loikoillessa, koska kaksi edellistä lomaa meni kokonaan remonttitouhujen parissa, mutta vähitellen olen alkanut kokoamaan mielessä tehtävälistaa. Matot ja ikkunat pitäisi pestä niin kotona kuin mökillä, yläkerran portaat pitäisi maalata, mökillä pitäisi laittaa pihaa, kunnon siivoustakaan ei ole tullut tehtyä pitkään aikaan, viimeiset listat pitäisi asentaa jne. Kuulostaako tutulta?

Jo aika loppumattomalta kuulostavan listan jatkeeksi hain eilen aivan ihanasta 1800-luvulla rakennetusta talosta vanhan puusohvan. Lähdin hakemaan sellaista 50-60-luvun sohvaa, mutta paikalla huomasin sen olevan paljon vanhempi. Se on maalattu useaan kertaa ja maali on paikoin huonossa kunnossa. Nyt mietinkin, että pitäisikö sekin vielä maalata vai jättäisikö maalaamatta? Vai mitä ihmettä tekisi? Ja pitäisi tämäkin tehdä vielä lomalla? Sohvalle on jo paikka tiedossa. Kuvia tulee siitä lisää, kun se on "asettunut kodiksi".


Aurinkoista ja hauskaa juhannusta kaikille! Pitäkää toisistanne huolta. :)

Muistakaa myös osallistua edellisen postauksen arvontaan. :)

14 kommenttia

 1. Mukavaa lomaa ja juhannusta! Mun mielestä sohva on hieno noinkin, pieni rapistuneisuus luo vaan kivan vanhan fiiliksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Itsekin tykkään kyllä pienestä rapistuneisuudesta. :)

   Poista
 2. Ihana sohva! Mäki ehkä jättäisin maalaamatta, hienon näkönen tollasena. :)

  Hyvää juhannusta myös sinne päin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan vähitellen kallistua kanssa samalle linjalle. :)

   Poista
 3. Sohvaa kyllä katselee mielellään noinkin, jos haluat vetää sen tehtävälistalta vaikka yli ;) Ihanaa lomaa sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, taidan vetää maalauksen tehtävälistasta yli. :)

   Poista
 4. Voihan mahoton, kuinka ihanan blogin löysin :)! Sohva on minusta upea juuri tuollaisenaan. Leppoisia lomapäiviä sinulle! Vaikka työlista on loputon mummonmökissämmekin; Tervetuloa vastavisiitille :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja tervetuloa mukaan seuraamaan! :) Tulen ehdottomasti vastavisiitille.

   Poista
 5. Hieno sohva! Minäkin jättäisin sen noin kaikkine kolhuineen.
  Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolhut tuo kieltämättä siihen mukavaa fiilistä, joten en ehkä sittenkään vielä suuntaa maalikaupoille.

   Poista
 6. Vanhat sohvat on ihan parhaita! Meille haluaisin kans sohvan keittiöön. Jotenkin keittiössä pitäis olla pötköttelypaikka ruuan päälle. Pieni ongelma vaan siinä, ettei sinne taida mahtua sohvaa..
  Leppoisaa lomaa - nauti, vaikka listasi onkin melkoinen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohva keittiössä olisi kyllä superihana, mutta ei meidänkään keittiöön mahdu. Onneksi vanhalle sohvalle löytyi kuitenkin jostain muualta paikka. :)

   Poista
 7. mulla ja miehellä olisi ensi viikko lomaa, ja jo me kirjoitellaan lsitaa mitä kaikkea pitää tehdä :D pakko kait tehdä lomalla, kun arkena ei tunnu kerkeävän...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä totta, että illat työpäivien jälkeen menee nopeeta ja oikein mitään ei ehdi. Yleensä myös ennen lomaa on sen verran väsynyt, että hommat jää tekemättä ja kasautuu sitten lomalle. Yrittäkää kuitenkin myös hieman rentoutua. Mukavaa lomaa!

   Poista