Koukussa

Tunnustan. Olen koukussa. Kirppistelyyn. Voi sitä tunnetta, kun löytää jotain jo kauan etsimäänsä ja sitten se onkin siinä edessä ja vieläpä edullisesti! Joka kerta en kirpulta tule kotiin jotain mukanani, mutta se etsimisen ja löytämisen riemu vie silti sinne yhä uudestaan.
Kanssasisaria? :D

Eilen pääsin vihdoin toteuttamaan kesälomamatkani, siis kirppiskierroksen. En sitten lopulta päätynytkään ajelemaan ihan kauhean pitkää lenkkiä, mutta melki työpäivän mittainen reissu tuli tehtyä, kun kirppitoreilla ihmetellessä sai ihan hyvin aikaa kulumaan.

Jotain muutakin, jotain isompaa ja parempaa kuin kuvissa, tarttui myös mukaan. Mutta siitä asiasta lisää pian, kunhan vaan ensin saan siivottua kirppislöydöt olohuoneesta paikoilleen ja olohuoneen kuvauskuntoon. ;) Menossa on myös yksi sisustusprojekti yläkerrassa, joten siitäkin lisää pian.


Isännälle ostamani opetustaulu löysi paikkansa kuistilta. Kuulemma siinä on vaihdelaatikko. Kuistille päätyi myös aiemmin hankkimani aika räyhäkäs Sarviksen lääkepurkki.

Mukavaa perjantaita! :)
Sydämellisesti tervetuloa kaikki uudet lukijat! <3

12 kommenttia

 1. Kirppistely on kyllä kivaa! En vaan ole viime aikoina ehtinyt niin usein kierrokselle kuin olisin halunnut. Uskon kyllä, että koko päivän siellä saa ihan hyvin kulumaan! Meillä ei muu perhe ole ollenkaan niin innostunut asiasta, joten yksikseen saan käydä. Mutta ehkä niin onkin paras niin saa ostokset päättää ihan itse ilman epäileviä kommentteja selän takaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiersin eilen varmaan kymmenkunta kirppua, joten ihan mukavasti kului aikaa. Yleensä aina, niinkuin nytkin, kiertelen yksin. Silloin saa rauhassa katsella, eikä kukaan ole hoputtamassa kotiin.

   Poista
 2. Ihania löytöjä! Minulla on myös tuo Fazerin karkkipurrki :) Kirppistely on kyllä mukavaa puuhaa ja se löytämisen ilo on just parasta. Itse ajattelen sitä mukavana harrastuksena, vaikka lievän addiktion oireita saattaakin joskus esiintyä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, harrastushan tää ehkä aluksi oli, mutta jonkinasteisia vieroitusoireita on aina havaittavissa, jos muutamaan päivään ei pääse kirpulle. :D

   Poista
 3. Tunnustan...koukussa ollaan, vaikka nyt kesällä onkin harvempaan kirpparilla tullut käytyä...:)
  Ihanat löydöt olet tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mullakin oli nyt hieman taukoa autottomuuden takia, mutta onneksi asia on viime päivinä korjaantunut. :)

   Poista
 4. Täällä on kans yksi kanssasisar :) Aina siellä jaksaa kierrellä, vaikka usein tulen kotiin myös tyhjin käsin. Toiset tuntuu kiertävän kirpparilla aina kärryn kanssa ja kärry on lopuksi aika täynnä? en ymmärrä miten jotkut löytävät niin paljon! Mulle tulee joskus semmonen "nyt on pakko päästä kirpparille"-tunne, kun lueskelen blogeja ja näen jonkun hienoja löytöjä :) Hmm, pitäsköhän nyt lähtee kirpparille...? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään läheskään aina löydä mitään. Yritän kuitenkin pitää järjen mukana ostoksilla ja harkita tarkkaan mitä oikeasti tarvitsen. Tosin on kyllä niitä lukuisia heräteostoksia kaappia täyttämäänkin tullut tehtyä.

   Poista
 5. Mä oon kanssa niin koukussa. En enää shoppaile vaatteitakaan oikeastaan muualta kuin kirppiksiltä. Sitä löytämisen riemua en saa vaatekaupoista, kirppiksille mennessä kun koskaan ei voi tietää, mitä eteen tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on täysin totta. Kiertelemistä ja penkomista kirppistely kyllä vaatii, mutta on se aina niin huippua, kun löytää jotain mieleistä.

   Poista
 6. Joo, koukussa! Ja mun on hankala lähtee pois tyhjin käsin. Tuntuu että on pakko ostaa jotain ja ostan sitte jotain ei niin mieluisaa.. Siinä ei kyllä oo mitään järkee! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mulla oli eilen vähän sama fiilis. Ensiksi ei meinannut löytyä yhtään mitään ja meinasi paniikki iskeä, että joudunko palaanmaan pitkän matkan kotiin tyhjin käsin. Sitten kun ekan löydön teki, niin siitä se sitten lähtikin taas lapasesta. :D

   Poista