Kurkistus keittiöön


Vallan vallattomaksi rupesin näin lomaperjantain kunniaksi kun jo toista postausta tänään pukkaa. :) Lomailu yksin on aika tylsää. Ei sitä aina jaksa siivotakaan tai tehdä remppajuttuja. Kaikenlisäksi olen nyt autoton, kun isäntä vei omansa huollettavaksi (outoa, mikäköhän sille on tullut... yleensä kyllä korjaa autonsa itse. :D ). Siksi kotoa liikkuminen kauemmaksi on hieman haastavaa. Vieroitusoireita kirppistelystäkin alkaa jo tulla.

Toivottavasti sitä jo ensi viikolla saisi auton takaisin omaan käyttöön, niin voisin lähteä pienelle kesälomamatkalle. Olen suunnitellut kirppisreissua jonnekin hieman kauemmaksi. Joten jos tiedät jonkun ihanan kirppiksen noin kahden tunnin ajomatkan säteeltä Tampereelta, niin vinkkaa ihmeessä! Jos reitin varrelta löytyy jotain muutakin mainiota nähtävää, niin vinkkejä niistäkin otetaan vastaan. :)

4 kommenttia

 1. Mä päätin jättää remppailun tänään vähemmälle ja keskittyä SIIVOAMISEEN. Kirpparillakin on kyllä tullut jo heti ekalla lomaviikolla käytyä. Niin ja minäkin olen autoton, kun toinen meistä on töissä :D Samat hommat pyörii siis täälläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Autottomuus jatkuu täällä yhä ja tehtävälista lyhenee, kun on hankala lähteä mihinkään. Sainpa vihdoin ikkunat pestyä. :)

   Poista
 2. Kauniita yksityiskohtia, kyllä uuden ja vanhan liitto vaan toimii! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tykkään yhdistellä uutta ja vanhaa, koska siten mielestäni sisustuksesta tulee mielenkiintoinen. :)

   Poista