Lempipaikka

Sain Marttilan tilan Jonnalta (klik!) mukavan haasteen. Kiitos, Jonna! :)

Haasteen säännöt:
- kerro kuvin ja sanoin, mikä on kotisi lempipaikka ja miksi
- jaa haaste eteenpäin viidelle valitsemallesi blogille
- muista kiittää haasteen antajaa
 

 
Arvoin monenkin paikan välillä. Toisaalta se on olohuoneen liian iso ja nykyiseen tyyliini sopimaton, mutta niin mukava sohva. Toisaalta olisi tehnyt mieli valita sauna.
 
Päädyin kuitenkin meidän yläkertaan ja siellä sänkyyn. Sänky sijaitsee yläkerran pohjoispäädyssä. Ympäri vuoden tapeteissa kukkii juhannusruusut ja ihan oikeita sellaisia voi ihailla sängyn päädyssä olevista ikkunoista aina kesäkuun puolessa välissä. Sänky on harvoin pedattu ja silloin kun jaksan sen tehdä, niin sitä kaunistaa virkattu päiväpeite. Rankan päivän jälkeen on mitä mukavinta käpertyä sänkyyn puhtaisiin lakanoihin saunanraikkaana ja saada kisu lämmittämään varpaita.
 
 Tämä haaste taitaa olla kiertänyt jo aika monessa lukemassani blogissa. Laitan sen seuraaville eteenpäin. Tarttukaa haasteeseen, mikäli se ei ole teille vielä tuttu ja kesäkiireiltänne ehditte. :)

14 kommenttia

 1. Kaunis kutsuva makuuhuone...ja näkyy olevan kisulinkin lempipaikka...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kisulikin viihtyy siellä hyvin ja usein nukkuu pitkin pituuttaan päikkäreitä keskellä sänkyä.

   Poista
 2. Aivan ihana lempipaikka! ♥ Tunnelma on niin seesteinen, että varmasti nukuttaa hyvin. Kiitos haasteesta, tartun siihen seuraavaksi! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos haasteesta! Otan sen mielelläni vastaan.

  VastaaPoista
 4. On kyllä harmoninen ja kaunis makuuhuone. Tuolla varmasti uni tulee helposti ja herää rentoutuneena. Itselle myös juuri makuuhuonene on oltava rauhoittava paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tuolla kyllä nukuttaa hyvin. Viistot katot tuovat tilaan jotenkin sellaista rauhoittavaa pesämaista tunnelmaa. :)

   Poista
 5. Voi, kuinka suloisen kaunista!♥

  VastaaPoista
 6. Toi tapetti vaan iskee muhun ja lujaa! Josko sitä sais itellekki johki, edes pikkuriikkisen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritä keksiä joku hyvä paikka tälle. Tää on ihana! :) Mä haluisin meille muitakin Tapettitehtaan tapetteja, mutta ei kummatkaan olla isännän kanssa oikeen tapetoijia.

   Poista
 7. Hyvin ymmärrän, että tuo on lempipaikkasi :) aivan ihana makkari. Kiitos haasteesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Makkari, tai oikeastaan tämä koko yläkerta, on mun lemppari tässä talossa, vaikka olohuoneen sohva ja sauna olisi ollut kyllä myöskin hyvät vaihtoehdot. :)

   Poista