Päiväunipaikka


Tänään starttasi lomani viimeinen viikko. Nopeasti kesä on kyllä mennyt, mutta onneksi sitä vielä lupaillaan lämpimiä päiviä loppuviikkoon. Tänään tulee niin, että tukka meinaa lähteä päästä. Marjatkin odottaa vielä puskissa poimijaansa ja mehustuu siellä varmaan jo parhaillaan itsekseen. Jos sitten loppuviikosta pääsisi poimimaan. Tänään taidan laiskotella sisällä ja ottaa vaikka päiväunet yläkerran puusohvalla.


Tarkaavaisimmat varmaan jo huomasi, että muutin mieltäni ja maalasin sohvan sittenkin. Siitä tuli tylsästi ja varmasti valkoinen, mutta mielestäni se on oikein kiva näin. Hioin sohvan ennen maalausta vain kevyesti, kun laiskotti kun halusin jättää siihen elämän näkyviin. Maalasin vain kahteen kertaan, vaikka kolme kerrosta olisi tarvittu peittävämpään tulokseen. Tältä se näytti ennen (klik!). Samassa rytäkässä ompelupöytä ja sohva vaihtoivat paikkoja. Levitin sohvan leveäksi, joten nyt mahdutaan sinne Elsan kanssa hyvin molemmat ilman kissatappeluita. ;)


Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!
Toivottavasti se aurinko vielä näyttäytyy. :)

4 kommenttia

 1. Sióhva ON kaunis ja ihana päikkäri paikka...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Patjat saisi olla hieman pehmeämmät, muuten siinä nukuttaa hyvin. :)

   Poista
 2. Hyvältähän se näyttää valkosenakin! Nautinnollista loppu lomaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopii mielestäni näin valkoisena paremmin meidän yläkerran vaalean tunnelmaan. Kiitos, toivottavasti aurinko vielä näyttäytyisi, niin saisi nauttia viimeiset päivät. :)

   Poista