Restaurantapäivät


Tänään suuntasin heti puoliltapäivin äidin kanssa Kangasalle Restaurantapäiville (klik!). Restaurantapäivät on jokavuotinen iso myyntitapahtuma, jossa myydään kaikkea ruosteisista autonvanteista Arabian kuppeihin. Itse en ole siellä pariin vuoteen jostain syystä käynyt, mutta nyt tuli lähdettyä, kun hyvää shoppailuseuraa oli tarjolla.

Tarjonta siellä oli ihan uskomaton! Oikein vanhojen astioiden rakastajan taivas! Oli niin Riihimäkeä, Arabiaa kuin Fineliäkin. Itse ostin käyttämättömän (siis ihan oikeasti!) Ritari-kattilan ja upeakuntoisen Balladi-kulhon. Lisäksi mukaan tarttui opetustaulu isännälle yllätykseksi. Äiti sijoitti Kaj Franckin vanhoihin Kartio-juomalaseihin ja osti ne kaikki erilaisissa upeissa väreissä. Itse kuolasin Tamara Aladinin maljakoita, Fazerin kukkopurkkia, aurinkopulloja, Finelin isoa Tatti-kulhoa ja Pomona-purnukoita, mutta hillitsin itseni. Tällä kertaa.


Jos tapahtuma alkoi kiinnostaan, niin se on tänään auki vielä klo 22.00 asti ja huomenna heti klo 7.00 alkaen. Alueelle on kolmen euron sisäänpääsymaksu. Käteistä (ja paljon!) mukaan! :)

6 kommenttia

 1. Ihanat ostokset!
  Minulla on se Tatti-kulho....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kade! Oon pitkään jo sellaista hakenut, mutta ovat hinnoissaan. Tänäänkin näkemäni yksilöt oli 70-80 euroa.

   Poista
 2. Kyllähän löydöt teit. Itse näin kerran tuon ritari-kahvipannun 2.50 e, mutta oli niin huonokuntoinen etten ottanut. Ja nyt tietysti harmittaa, että olis siihen kukan voinut ehkä laittaa :9
  Mutta varmaan melkonen taivas tuo tapahtuma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, tuohon hintaan pannu olisi kyllä lähtenyt mun mukaan vaikka tosiaan edes kukkapurkiksi. Monta hyvää löytöä sitä on kyllä nuukuuksissaan itsekin tullut kirpuille jätettyä. Romupäivät järjestetään uudestaan vielä syksyllä yksipäiväisenä, joten sinne täytyy varmaan mennä silloin uudestaan. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin on! Näitä näkee tosi harvoin, joten tänään kävi todellinen tuuri. Ensin en meinannut raskia ostaa, mutta palattiin hetken päästä takaisin ja pyysin äitiä tinkiavuksi. Äidiltä tinkiminen onnistuu! :)

   Poista