AmppelitNäiden amppelikorien kiinnitys kuistin kattoon on odottanut jo keväästä asti. Ostin ensin toisen kirpputorilta ja myöhemmin kun kävin samassa paikassa uudestaan toisen korin odottaessa vielä siellä, niin ostin senkin sitten eurolla. Asennus onkin ollut sitten vähän pidempi projekti, kun en ole vaan saanut aikaiseksi. Lopulta itse toteutukseen meni varmaan kaksi minuuttia. Ei se sitten sen kummempi homma olisi ollut. Toinen kori odottaa vielä kasviaan. Toiseen laitoin muratin.

Olen huomannut haalivani vähitellen juurikin näiden korien väristä puuta meille. Olohuoneessa on jo ruokapöydän tuolit ja sohvapöytä. Alunperin ihastus tähän väriin taisi lähteä meidän vanhoista viiluovista. Onneksi ei vaihdettu niitä remontin yhteydessä tylsiin valkoisiin laakaoviin!


Mukavaa loppuviikkoa! :)

6 kommenttia

 1. Nuo viiluovet ovat kyllä ihania. Tulee ihan mummolat mieleen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaiset ovet kuuluu kyllä ehdottomasti mummolaan. :)

   Poista
 2. Onni tosiaan, et¨tette vaihtanut ovia...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta. Ovat mielestäni niin kauniit ja sopivat taloon alkuperäisinä ovina kaikista parhaiten.

   Poista
 3. Meillä on myös tollaset ovet.. Välillä vihaan niitä, välillä rakastan! Ihunat noi amppelit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tykännyt aluksi näistä ollenkaan, mutta ei viitsitty vaihtaa hyväkuntoisia ovia. Valitettavasti pari ovea meni väkisin vaihtoon remontin myötä, kun esim. vessaan ei oltais saatu vanhasta pienestä ovesta meneen suihkukaappia ja lisäksi poistettiin muutenkin väliovia kokonaan käytöstä esim. olkkarista ja keittiöstä. Onneksi kuitenkin vanhat irroitetut ovet on vielä jemmassa, jos niille tulee käyttöä. :)

   Poista