ArkimietteitäKesäloman loppumisesta on jo kolme viikkoa ja arki on vienyt tehokkaasti mukanaan. Tuntuu siltä, että kaikkiin kivoihin asioihin ei meinaa olla enää aikaa. Oman blogin päivittäminen ja muiden blogien lukeminen on jäänyt vähemmälle. Mielessä olisi tuhat ja yksi ideaa, jotka olisi kiva toteuttaa. 
Työ vaan haittaa harrastusta.

Tänään oli vielä ihanan kesäinen päivä. Heinäsirkat siritti kaurapellolla, kun pinosin polttopuita talven varalle sateen suojaan appivanhempien luona maalla. Vaikka toisaalta tykkään syksyn tuomasta arjesta, rutiineista ja uuden odotuksesta, niin puolestani kesä saa viipyä täällä vielä hetken. Syksystä en halua vielä puhua. Viimaa, sateita, pimeyttä, hyi. Ei kiitos vielä. Vaikka arki onkin alkanut, niin kesä jatkuu.

Kiitos kaikille, jotka olette jaksaneet kommentoida juttujani pienestä hiljaiselosta huolimatta. Sydämellisesti tervetuloa myös kaikki uudet lukijat! Teitä onkin jo lähes 70 rekisteröitynyttä täällä Bloggerissa. Kuka uskaltaa olla se 70.? Lisäksi mukava joukko vielä Bloglovinissa, Blogilistassa ja Facebookissa! Mukavaa, että olette löytäneet tänne. <3

10 kommenttia

 1. Hei! "Eksyin " blogiisi. Maissisi näyttää samalta kuin meidänkin terassilla oleva. Mitenhän siihen tulee se tähkä? Eli meneeköhän kauankin aikaa?
  Mukavia loppukesän päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvattelin maissia itse ekaa kertaa viime kesänä, mutta koska taimikasvatus meni pieleen ja kesä oli viileä, niin maissit eivät ehtineet kypsyä. Nyt tällä hetkellä niissä on jo pulskat tähkät lehtien suojissa, joten toivon että ne ehtisitvät kypsyä tässä parin seuraavan viikon aikana. Mukavaa loppukesää sinnekin ja kiva kun eksyit tänne. :)

   Poista
 2. Hauska tuo kasvihuone! Meillä oli vaan minitomaatteja kasvamassa, kun isot eivät ehdi taivasalla. Ihan vasta nyt ovat pienetkin punastuneet.
  Ja arki tosiaan vie. Itsekin tässä pähkään kun tekisi mieli kässäillä, mutta nyt ei vaan ehdi. Mutta kaikesta huolimatta iloa tulevaan viikkoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tomaatit ovat saaneet vasta hieman väriä, joten kypsymistä taitaa joutua odottamaan vielä jokusen tovin. Munkin on tehnyt mieli jo monta päivää kaivaa puikot esiin ja alkaa hyödyntään varastossa jo yli vuoden marinoitunutta lankaa, mutta arki-illat ovat olleet niin lyhyitä. Jos sitä vielä tänään ehtisi. Mukavaa viikkoa sinullekin! :)

   Poista
 3. Voi tuollaisen kasvihuoneen haluaisin ensikesänä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatiin hyödynnettyä tähän kasvihuoneeseen kuistit vanhat ikkunat ja isäntä sen minulle viime kesänä yksi ilta askarteli. Tykkään kanssa siitä tosi paljon! :)

   Poista
 4. Taisin liittyä lukijaksi 70:ntenä;) Mahtavan rehevä kasvihuone!

  VastaaPoista
 5. Uusi lukija ilmoittautuu! Mukava blogi, kiva seurata rintamamiestalon elämää. :)

  VastaaPoista