Eilen

Eilen oli kahden tärkeän ihmisen syntymäpäivä. Enkä toisena tarkoita nyt presidenttiämme. Eilen siis juhlimme äitini 60-vuotispäivää. Samana päivänä on myös syntynyt kummityttömme, jota juhlimme myöhemmin.

Äitini oli aiemmin sanonut, että ei aio juhlia. Siskon kanssa päätimme toisin. Vaikka tästä päätöksestä itse juhliin oli vain alle vuorokausi, niin mielestämme saimme oikein loistavat juhlat aikaiseksi! Siskon kanssa on vaan useampin juhlien kokemuksella niin helppo touhuta keittiössä. Sanaton yhteistyö toimii ja herkkuja syntyy. Kiitos sisko tuhannesti! <3

Juhlat järjestimme meillä ja tarjolla oli mm. kana-pestosalaattia, Chipotle chili sliderseja Tomin ohjeella (klik!) (ilman kastiketta), lihaa, siskon loistavia perunoita ja kahvin kanssa tietenkin siskon bravuuri, eli kinuskikakku. :)
Vaikka päivä olikin juhlajärjestelyjen täytteinen, ehdimme isännän kanssa käymään syys-Restaurantapäivillä heti aamusta Kangasalla. Myyjiä oli kesän päiviä (klik!) vähemmän. Tein kuitenkin mahtavan löydön, kun bongasin keräämäni Malva-sarjan kolme lautasta. Yksi niistä oli myyjän mukaan "tosi huonokuntoinen", koska siinä oli keskellä jotain ruskeita viiruja. Sain sen sitten kaupanpäälle. Kotona Universal Stone (klik!) taas hommiin ja wou! Lautanen oli kuin uusi! :) Lisäksi matkaan lähti upeat retroverhot. 
Kannatti poiketa taas kerran. :)

6 kommenttia

 1. Onnea äidillesi!
  Ihanat juhlatarjoilut järjästitte...:)
  Minullakin on tuollainen Tatti kulho.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äiti oli tyytyväinen kaikkeen. Hyvät pirskeet oli. :)

   Poista
 2. Tulee ihan lapsuus mieleen noista laseista. Ja kauniit noi lautaset, kelpais niin mulle myös.Onnea äidillesi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä laseista on tullut monet kotimehut juotua mummolassa. :)

   Poista
 3. Aarh, nälkäsenä ei pitäis nähdä tollasia kuvia! Onnet äipälle!

  VastaaPoista