Kierrätystä ja teippailua

Meillä lajitellaan ja kierrätetään. Se ei kuitenkaan ole ihan yhtä helppoa nyt omakotitalossa kuin ennen kerrostalossa asuessa. Ennen sai viedä pahvit ja paperit kätevästi jokaisella roskisreissulla taloyhtiön kierrätyskatokseen. Nykyään lehdet, tyhjät maitotölkit yms. jää pyörimään keittiön tasoille, kun yksittäisiä juttuja ei viitsi viedä yleiseen kierrätyspisteeseen ja koti näyttää heti niin epäsiistiltä. Ratkaisuksi toin kellarista keittiöön meidän edellisessä kodissa pyykkikorina toimineen peltiroskiksen ja vähällä käytöllä biljardihuoneessa olleen poljinroskiksen. Pyykit meillä lajitellaan nykyään ikealaisiin kierrätyskoreihin (klik!). Nyt saan niihin lajiteltua pahvit ja tölkit. Muut mahtuvatkin tiskipöydän alla oleviin roskiksiin lajiteltuna. Helpottaa hommaa kovasti, kun on tarpeeksi isot kierrätysastiat lähellä paikkaa, jossa sitä kierrätettävää tulee.

Samalla innostuin teippailemaan Tigerista ostettua washi teippiä kaapin hyllyn reunoihin. Kaapista ruuvasin aiemmin oven pois. Nyt on kaikki päivittäisessä käytössä olevat aarteet hauskasti esillä.

Hyvää viikonlopun jatkoa! 
Meille tulee pian mieluisia vieraita. :)

2 kommenttia

  1. Meillä on autotallissa "kierrätyspiste", jonne kerätään aina satsi, ennenkuin viedään oikeaan kierrätyspisteeseen...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Autotalli olisikin ollut ihan hyvä vaihtoehto myös, mutta kun kierrätysastiat mahtuivat keittiöön, niin saivat jäädä sinne.

      Poista