Kodin väripaletti

Useammassa blogissa on nyt ollut esillä Chip It!, jonka avulla voi luoda omasta kodista väripaletin. Päätin kokeilla sitä itsekin. Aika musta-valko-harmaa-linjalla sitä näköjään mennään, mutta onneksi mukaan mahtuu muutama väripilkkukin. Melko satunnaisesti ohjelma valitsee nämä värit ja mukaan saattaa tulla myös jonkun pienen yksityiskohdan sävy.
Hieman innostuin ohjelmasta ja tässä tulikin samalla esiteltyä meidän koti aika kattavasti. :) Jos kiinnostaa tutustua johonkin huoneeseen tarkemmin, niin tuosta oikealta sivupalkista kohdasta "Näistä kirjoitan" klikkaamalla pääset katsomaan vanhoja juttuja, jotka on jaoteltu huoneittain/teemoittain.

8 kommenttia

 1. Teillä näyttää tosi kivalta! Kiitos kierroksesta :) Biljardipöytä olisi ihan huippu, vaikka luulenpa, ettei sen pelaamiseen tässä huushollissa ehkä aikaa oikein olisikaan... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä pöytä on käytössä lähinnä vain silloin, kun on ystäviä kylässä. Mä kun oon vähän huono vastus tuolle isännälle. :D

   Poista
 2. Teillä on kyllä viihtyisän näköistä!)Ei haitannut yhtään näin laaja esittely :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Hieman innostuin tuon ohjelman kanssa ja samalla tuli kaivettua kuva-arkistoja. :)

   Poista
 3. Hei mä en ookkaan ennen "kurkkinu" teidän saunaan! Millä oot sävyttäny noi seinät? Mulla on saunamökin värjäys (yllätys uus projekti) meneillään ja seuraavaks pitäis käsitellä löylyhuone. ..pukkarin seinistä tuli joo ihan kivat, mut ei ihan sitä mitä hain..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seinät ja lauteet on käsitelty kertaalleen Tikkurilan mustalla Supi Saunavahalla: http://www.tikkurila.fi/kotimaalarit/tuotteet/tuotetiedot_aakkosjarjestyksessa/supi_saunavaha.363.shtml. Mustemman lopputuloksen olisi saanut kahdella käsittelyllä, mutta me tykätään tuosta savusaunamaisesta tunnelmasta näin. Tuote on tosi riittoisaa, joten olisikohan yksi purkki (0,9 l) riittänyt koko saunaan.

   Poista
 4. Kylläpä taas löysin kivan blogin. Taidanpa katsella muitakin postauksiasi:)
  Terkkuja SisustEllen-blogista<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että löysit tänne. Tervetuloa! Taidan käydä kurkkaamassa sinunkin blogiin. :)

   Poista