Odotellessa

Odotellessa IKEA:n 13.8.2013 julkaistavaa uutta kuvastoa, voitte käydä tutustumassa jo sen jenkkiversioon täällä (klik!). Malttamattomana selailin sen läpi ja ilokseni huomasin paljon värejä ja vaikutteita 20-70-luvuilta. Voi siis olla, että retro- ja vintageharrastajatkin saattavat löytää tavarataloista jotain mieluista syksyllä. Nähtäväksi jää, tulevatko nämä kaikki Suomeen asti. Osa taitaakin jo löytyä myymälöistä. Tässä muutama maistiainen.


(Kaikki kuvat: IKEA USA)

Mitä pidit? Voisitko ottaa jonkun näistä tai jonkun muun kuvaston kalusteen kotiisi?

12 kommenttia

 1. Mä rakastan 50-luvun muotoilua ja retroiluakin joiltain osin. Senkki on upea ja jos se on jotain muuta, kuin lastulevyä, niin kelpaisi kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon aivan ihastunut 50-luvun siroihin huonekaluihin, koska ne sopii niin loistavasti tähän 50-luvun taloon. Lastulevy ei ole todellakaan munkaan lempparimateriaali, vaan IKEA:sta ostaessa pyrin kanssa valitsemaan kokopuisia huonekaluja.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. On aika herkun värinen, mutta ehkä turhankin räväkkä meille. Upea varmasti jonkun muun retrotyylisessä sisustuksessa.

   Poista
 3. Meillä on sohvan osto edessä.. Nyt taidan tietää mistä se ostetaan!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katselin itsekin sohvia vähän sillä silmällä. Olohuoneessa on se jo pariin otteeseen täälläkin manaamani liian iso ja muuhun sisustukseen sopimaton sohva. Tässä olisi hyviä vaihtoehtoja. :) Karlstadia olen miettinyt jo jonkin aikaa vaihtoehdoksi, mutta nyt myös tuo uusi Stockholm sohva alkoi kiinnostaan. Nyt enää täytyisi saada isäntäkin uskomaan, että me TARVITAAN uusi sohva. ;)

   Poista
 4. Voi mitä ihania värejä...vihreä on alkanut miellyttämään minunkin silmää...:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Vihreä on sinisen ohella mun lemppareita.

   Poista
 5. Pakko saada tuo viimeisen kuvan sohvapöytä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se on kyllä ihana. Ei kyllä uskoisi uudeksi, vaan voisi kuvitella kirppislöydöksi.

   Poista
 6. Olipa kiva nähdä kuvia.Meille tuli tammikuussa Karlstadin sohva.Tykätään siitä hirveesti.Ennen oli ektorp mutta se oli jo ihan pilalla.
  Ainoo miinus tossa Karlstadin sohvassa on se ettei päällisiä vaihdetakkaan niin helposti kun pitää melkein koko sohva purkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Karlstad kokemuksia. :) Itse mietin sen ja Stockholmin välillä. Isäntä ei ole oikeen innostunut uuden sohvan hankinnasta, joten katsotaan kuinka käy.

   Poista