Pallovalot
Tämä hopeinen Ariksen pallovalaisin 60-luvulta oli sellainen "pakko saada"-heräteostos. Valaisin oli osiltaan vähän vajavainen (yhden pallon sisältä puuttui heijastinkupu) ja elämää nähnyt, joten sain sen edullisesti. Ensiksi ajattelin, että voisin hioa ja maalata sen. Ostinkin jo maalit valmiiksi, mutta suunnitelma muuttui, kun päätin hinkata sitäkin hieman Universal Stonella. Valaisin jäikin maalaamatta. Poistin samalla kahdesta muusta pallosta heijastinkuvut, koska mielestäni pallot oli oikeastaan hauskemmat ilman niitä. Isäntä myös huomasi, että sen kattokiinnitys oli koottu väärin, että siitä ei puuttunutkaan osia, kuten itse aluksi luulin. Isäntä laittoi valaisimeen töpselin ja kiinnitti sen paikoilleen. Nyt näkee taas pimenevissä illoissa. :)

String-hyllyssä asetelma on myös hieman muuttunut. Sinne on ilmestynyt Tamara Aladinin Hyasintti-maljakko ja hyllyssä olleet perhoset lentelivät varastoon jo odottamaan syksyä.

Täytyypä vielä lopuksi vilauttaa viikonlopun kirppislöydöt. Lähikirpulta löytyi Sarviksen mintunvärinen tarjotin/iso lautanen ja Kumelan rypälemalja. Nämä yhteensä 6 euroa! :) Lisäksi sisko toi mukanaan kummeiltani kassillisen tekstiilejä, joista suosikkini olivat nämä ruskansävyiset verhot. Täytyypä etsiä näille syksyksi paikka. :)P.S. Melukylän talossa on kiva arvonta (klik!). :)

12 kommenttia

 1. Oh! Sehän on mielettömän upea ja ovat rypälekulhon kanssa, kuin luodut toisilleen! Mikäs se sellainen universal stone on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. näköjään selvis se universal stone tuossa alempaa :) Täytyy laittaa hankintaan!

   Poista
  2. Tuosta Universal Stonesta kerroin edellisessä postauksessa: http://pilviraitti.blogspot.fi/2013/08/emaliin-kiiltoa.html Ihan huippu tuote! :)

   Poista
  3. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! Oikea emalin- ja vanhan tavaran hamstraajan suosikkituote. :)

   Poista
  4. Mistä olet sitä hankkinut?

   Poista
  5. Ostin ihan Prismasta (16,99 €). Luulisi löytyvän isoimmista kaupoista siivousainehyllystä.

   Poista
 2. Oi mitä löytöjä! Toi valaisin on hauska,tykkään!
  Ja kiitos vinkistä ton puhdistusaineen suhteen edellises postaukses,ennen ja jälkeen kuvat vakuutti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Pitkään etsinkin sopivaa valaisinta ruokapöydän päälle ja oli mahtavaa, kun tämä sattui eteen. Kannattaa ehdottomasti kokeilla tuota puhdistusainetta, on hintansa arvoinen. :)

   Poista
 3. Mäkin olen jynssännyt US:llä ties mitä :D Hyvä tuli lampusta. Tuo rypälemaljakko on niin mun makuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hämmästyin, kun rypäleen päällä hintalapussa luki "lasikippo 2€". Pakko se oli napata mukaan. :)

   Poista