Retrotuoli
Välttelin Lumppulan Villistä kohtalaisen hyvin, koska sieltä tulee melkein aina tehtyä heräteostoksia. Aivan viime metreillä jotenkin vaan ajauduin sinne (hups!) ja huomasin ihastuttavan tuolin. Koska se oli melkein meidän naapurissa, kiusaus kasvoi liian suureksi. Haettava se oli. Isäntä pyöritteli taas silmiään, kun näki mitä raahasin kotiin. Mutta kun ei ees tarvinnut maksaa postikuluja, edullisesti sain, ja ja... :D Tuoli odottelee vielä takan ääressä, koska en ole osannut päättää, tuleeko siitä tuoli työ- vai ompelutuoli.

12 kommenttia

 1. Täysin ymmärrettävää. Ja nämä yksittäiset retrotuolit heikottaa muakin. Ne usein myös yllättävän hyviä istua. Kyllä mäkin mieluummin otan tuon ompelutuoliksi kuin sellaisen uuden toimistotuolin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että joku ymmärtää mua! :D Totta, tää yksilö on kyllä ihan loistava istua.

   Poista
 2. Vanhoja tuoleja ei voi olla koskaan liikaa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voikaan. Täytyis vaan saada myytyä Ikean tuolit, niin voisin ostaa lisää vanhoja. ;)

   Poista
 3. Yhdyn edellisten sanoihin täydellä sydämellä :D

  VastaaPoista
 4. Kyllä olisi tuo tuoli lähtenyt minunkin matkaan....:)
  Mikä kumma noita miehiä vaivaa, kun eivät ymmärrä kauneuden päälle...:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei ne miehet aina ymmärrä. :D Yleensä kyllä lopulta mieskin kelpuuttaa mun ostokset, vaikka aluksi niille naureskeleekin.

   Poista
 5. Makee tuoli ja täysin samaa mieltä edellisten kanssa että tuoleja ei voi koskaan olla liikaa :). Tiedän tuon tunteen että sitä "vaan ajautuu" paikkaan a-ö ja hups kainalossa onkin pian tuoli jos toinenkin... Pitäisi päästäkin taas koluamaan kirppareita sun muita. Olipas kiva blogi ja uudeksi lukajaksesi jäänkin... Tervetuloa kurkkailemaan myös omaani ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi "ajautuminen" on kyllä kumma juttu. Nykyään on myös ihan liian helppoa, kun voi tehdä kauppoja netin kautta. Klik, klik ja hups. :D Kävin kurkkaan myös sun blogiin. :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. On kyllä meidän tuoleista yks mun suosikki! :)

   Poista