11 asiaa

Sain taas kerran 11 asiaa haasteen, tällä kertaa HOUSE&koti blogista (klik!) SH:lta ja Kamarin nurkasa blogista (klik!) Liisaxilta . Kiitos teille ja muillekin haasteita lähettäneille. Pahoitteluni myös, että olen vähän laiskasti niihin tarttunut. Vastailin kerran aiemmin tähän samaan haasteeseen näin (klik!). Ajattelinkin tällä kertaa vastailla pelkkiin kysymyksiin ja ne 11 asiaa itsestäni voitte lukea tuolta aiemmasta postauksesta.

Haasteen säännöt:
1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 1 bloggaajaa joilla on alla 200 lukijaa.
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.


HOUSE&koti kysymykset:

1. Suklaa vai jäätelö?
Suklaa on ihan ykkösherkkuni, joten se on valintani. Tietenkin myös suklaajäätelö kelpaa.

2. Mistä nautin eniten kesässä?
Ehdottomasti valosta ja lämmöstä! Kesään kuuluu myös yleensä loma, joten sekin on ihan paras juttu. Kesällä viihdyn myös hyvin puutarhassa ja mökin rauhassa.

3. Miksi päädyit bloggaamaan?
Olin seurannut jo jonkin aikaa sisustus ja lifestyle blogeja. Oman talon remontti oli loppusuoralla ja jäi yhä enemmän vapaa-aikaa. Ajattelinkin, että miksipä en itsekin voisi ihan omaksi ilokseni ja harrastukseksi ruveta bloggaamaan.

4. Uskotko avaruusolentoihin?
En todellakaan usko sellaisiin elokuvien vihreisiin miehiin, mutta uskon kuitenkin tuolla jossain olevan jonkinasteista elämää.

5. Suosikkivuodenaikasi?
Olen syntynyt keväällä (toukokuussa), joten ehkä osaksi sen takia mielestäni kevät on ihanaa aikaa. Silloin päivät pitenee, ilmat lämpenee ja luonto herää eloon. Saa vihdoin ihmetellä taas lumen alta paljastuvaa puutarhaa.

6. Suosikkikukkasi?
Näitä on monia! Vastaan tällä kertaa, että omenankukka.

7. Ihanin sisustuskauppa netissä ja mitä sieltä haaveilet?
Itse ostan nykyään aika vähän tavaraa uutena, joten tähän kysymykseen on sen takia hieman vaikea vastata. Taidankin siis sanoa Huutonetin, Torin ja Facebookin erilaiset retroaiheiset kirpparit.

8. Minne tahtoisit matkustaa (ulkomaille) pidennetyksi viikonlopuksi kaupunkilomalle?
Olen monissa blogissa ihastellut Köpiksen tuliaisia ja tykkään itsekin tanskalaisesta designista. Joten siksi Kööpenhamina.

9. Ammattisi?
Olen koulutukseltani diplomi-insinööri ja työskentelen tällä hetkellä tutkijan tehtävissä. Joten työni on siis hyvin erilaista kuin nämä vapaa-ajan kiinnostuksen kohteeni, mutta mielestäni tasapainottavat hienosti toisiaan.

10. Millaisia blogeja luet?
Luen pääasiassa samantyylisiä blogeja kuin omani, sisustusta ja lifestyle juttuja sisältäviä. Mielestäni on hyvin mielenkiintoista päästä kurkkaamaan erilaisten ihmesten erilaisiin koteihin blogien kautta ja inspiroitua niistä. Suosikkejani on etenkin sellaiset blogit, jossa asutaan, sisustetaan ja remontoidaan vanhaa taloa.

11. Parasta elämässä?
Oma mies, Elsa-kissa, koti, ystävät ja perhe. <3 Tavallinen ja yksinkertainen arki.Kamarin nurkassa kysymykset:

1. Kuka fiktiivinen hahmo muistuttaa sinua eniten ja miksi?
Tulipa vaikee! Vastataan nyt vaikka Muumien Hemuli, vaikka en olekaan mekkoon pukeutuva mies. :D Tykkään Hemulin tavalla olla omassa rauhassa ja viihdyn kukkien parissa. Hemuli keräilee postimerkkejä, mutta itse keräilen erilaisia 50-70-luvun astioita.

2. Mikä on sinun sisustusvinkkisi?
Ehkä en ole paras ihminen antamaan sisustusvinkkejä, mutta keksitään nyt jotain. Kauniin ja viihtyisän kodin ei mielestäni tarvitse olla sisustuslehtisileä. Riittää, että koti on sellainen että siellä itse viihtyy ja siellä saa elämä näkyä. Kotia ei saisi sisustaa muita varten vaan omaa itseään ja omaa perhettä ajatellen. Sisustushankintoja tehdessä kannattaa myös miettiä, että voisiko asian ostaa käytettynä. Se säästää luontoa, mutta myös omaa kukkaroa. Myös pienellä tuunauksella (esim. maalia pintaan) saa vanhat huonekalut näyttämään taas ihan uusilta.

3. Elokuva vai kirja?
Mieluiten taidan kuitenkin valita sisustuslehden tai blogin.

4. Mikä vuodenaika on sinulle tärkein ja mitä se sinulle antaa?
Taisin vastata tähän jo edellisissä kysymyksissä.

5. Mistä unelmoit?
Omasta perheestä.

6. Maaseutu vai kaupunki?
Jotain siltä väliltä. En viihdy kaupungin melussa, mutta myös keskellä ei mitään olisi ahdistavaa asua.

7. Mitä hankkisit viidensadan euron lahjakortilla?
Uuden sohvan ehkä.

8. Mieluisin tapa viettää lomaa?
Mökillä tai kotona kaksin miehen kanssa tekemättä yhtään mitään järkevää.

9. Mitä tekisit jos sinulle sanottaisiin, että lypsähän tämä lehmä käsin?
Varmaan kysyisin ensin opastusta asiaan ja kai sitä tarvisi sitten koittaa.

10. Paras muistosi viimeisen kuukauden ajalta?
Sanotaan vaikka meidän 9-vuotispäivä, kun 2-vuotishääpäivä ei ihan mahdu tähän kuukauden sisään. Mitään erikoista ei tehty, mutta on hienoa huomata kuinka kauan tuo ukko on jo rinnallani viihtynyt, eikä taida olla lähdössä minnekään.

11. Vihertääkö peukalosi?
Kyllä jonkin verran. Kiinnostus puutarhajuttuja kohtaan on suuri varsinkin aina keväisin. Mikään kovinkaan hyvä puutarhuri en ole, mutta mielläni opettelen ja kokeilen uutta.

Tuntuu siltä, että haaste on kiertänyt jo niin monta blogia läpi, joten taidan jättää tällä kertaa haastamiset väliin. Jos joku haluaa tarttua haasteeseen, niin ole hyvä vaan! :)

Huomenna onkin jo perjantai, jes! Loistavaa loppuviikkoa! :)

P.S. Olenkohan edes muistanut mainostaa, että Pilviraitti löytyy nykyään myös Instagramista (klik!). :)

4 kommenttia

  1. Ihan samaa ajattelin ko Irmastiina. :) Kiva oli lueskella vastauksia. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy varmaan jatkossa yrittää tarttua näihin haasteisiin enemmän.

      Poista