Blogivalot

Olen ihastellut useammassa blogissa joko Granitin, Clasun, Ikean tai Konstsmiden pallovaloja. Sellaiset oli pakko saada sitten itsellekin.

Valojen hankinta ei mennyt ihan kuin Strömsössä ja meinasinkin laittaa postauksen nimeksi "Vaikeat valot". Delegoin keskustassa töissä käyvän siskoni hommaamaan valot minulle. Se vaatikin sitten kolme käyntikertaa sinne, mutta ei siitä sen enempää. ;)

Nyt valot ovat paikallaan kuistilla. Vanhat mukivalot (klik!) päätyivä yläkertaan tuomaan tunnelmaa. Pihalta toin maljakkoon maksaruohoja ja taas joku karvariiviö (joka parhaillaan torkkuu puoliksi näytön edessä ja onnistui saamaan äsken näppiksellä hyppimällä tietokoneen virransäästötilaan) yritti ängetä kuviin (huomaa häntä!). Kuvissa vilahtaa myös työhuoneesta kuistille siirtynyt valaisin. Kuistilla ei tätä ennen vielä kattovalaisinta ollutkaan.

Huomasin juuri, että vajaan viikon päästä on blogini yksivuotissynttärit! Huimaa! En olisi aluksi uskonut, että tästä tulee näinkin pitkäaikainen harrastus ja että mukaan tarttuisi näin monta ihanaa lukijaa. Kiitos kaunis kaikille teille tästä vuodesta ja ihanista kommenteistanne. Ajattelin, että varmaan täytyisi palkita teitä jossain vaiheessa arvonnan muodossa, mutta katsotaan mitä keksin...

Pysykää kuulolla. Mukavaa loppuviikkoa!

10 kommenttia

 1. Minulla ei viellä noita blogivaloja ole....siis ei veillä...:)

  VastaaPoista
 2. Kolme kertaa? Kuis nyt sillai? =) Noi on ilmeisesti Clasun valot, kö? Kävin niitä(kin) pari päivää sitten hypistelemässä, mutta sitten iski piheys. Ehkä mä kuitenkin käyn ne hakemassa. Pallovaloja ei voi olla liikaa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun ekalla kerralla ne oli loppu. Tokalla kerralla oli vain värikkäitä. Vihdoin sitten kolmannella kerralla onnisti. Voi sisko parka, mitä kaikkea se joutuukin mun takia tekemään. ;) Clasun valot nää on. Hae ihmeessä kanssa. Sopis teille hyvin. :)

   Poista
 3. Noi on kyllä tosi kivat, itsekin haluisin samantyyppiset, jos ois paikka mihin laittaa! Ja tuttu tunne tuo karvaisen kaverin änkeäminen kuviin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu siltä, että joka kuvassa näkyy vähintään häntä tai korva. Mutta ei se mitään haittaa! :)

   Poista
 4. Onnea plokivaloista! :)
  Noissa Clasun valoissa näkyykin olevan tollaset näppärät kiinnitysrenkaat.ja tosi pitkä johto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kiinnitysrenkaat auttoi niiden ripustamisessa ja johto on tooosi pitkä. Nämä saisi varmasti ripustettua näppärästi ensi kesänä omenapuiden väliin.

   Poista
 5. Minä haluaisin kanssa jotkut kivat valot kotia koristamaan. Joskus muinoin pidin makkarissa peilin ympärillä valosarjaa, mutta nyt olen pohtinut työhuoneen koristamista sellaisilla. :) Saapi nähdä sitten kun remppa valmistuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä rempan kanssa! Se onkin sitten mahtavaa, kun pääsee sisustaan. :)

   Poista