Kattovalaisin olohuoneeseen
Viime postauksesta kerroin, että ihanan jalkalampun lisäki pihakirpulta oli löytynyt kattovalaisin. Myyjä oli keski-ikäinen rouva, joka kertoi ostaneensa valaisimen antiikkiliikkeestä ennen kuin tapasi aviomiehensä. Ei vaan enää muistanut valaisimen takana olevaa tarinaa, vaikka silloin se oli hänelle kerrottu. Sain valaisimen laitettua paikalleen eilen, mutta lamput vielä puuttuu. Kivaltahan se näyttää, vaikka tosin hyvin erilaiselta kuin paikalla ennen ollut harmaa Yki Nummen Kuplat.

Kuplat vaihtoi paikkaa työhuoneeseen ja työhuoneesta valaisin lähti kuistille. Nyt meillä onkin ekaa kertaa kahteen vuoteen jokaisella tarvittavalla paikalla kattovalaisin. Pikkuhiljaa remontin jälkeen sisustus alkaa muutenkin muotoutua. Liian hätiköityjä ratkaisuja kun en halua tehdä ja mieleisten juttujen metsästäminen kirpputoreilta voi viedä aikaa. 

Kaikista meidän valaisimista teen jossain vaiheessa oman postauksen. Valaisimia löytyy pari omaa tekelettä, jokunen ikealainen, mutta suurinosa on joko aitoja vanhoja tai uudistuotantoon otettuja.

11 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin tykkään tästä hetki hetkeltä enemmän.

   Poista
 2. Tosi kaunis lamppu. Hauskan muotoinen ja jotenkin sopivasti erilainen. Siihen kiinnittää varmasti kivasti katseen huoneessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä hyvin erilainen kuin muut valaisimet meillä, mutta kieltämättä katseenkiinnittäjä.

   Poista
 3. no onpa hauskanen lamppu! sopii hyvin teidän olkkariin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Vielä tarvisi saada ostettua lamput tähän, niin pääsisi testaamaan miltä näyttää päällä ollessaan.

   Poista
 4. Todella kaunis valaisin ja ihana koti teillä muutenkin! :)

  VastaaPoista