Lehtiapaja

Lapsena ja nuorena olin todellinen lukutoukka ja saatoinkin lukea jopa kolme kirjaa viikossa. Nykyään tuntuu siltä, että ei löydy tarpeeksi aikaa syventyä paksuihin romaaneihin. Sen takia luenkin blogien lisäksi lähes ainoastaan lehtiä. Varsinkin sisustuslehtiä on mukava selata ja perinteinen käsinkosketeltava aito lehti ei mielestäni ole menettänyt hohtoaan nettilehtien ja blogien rinnalla. Mielestäni on ihana käpertyä viltin alle sohvan nurkkaan ja nauttia sisustuslehtien kauniista kuvista ja inspiroitua. Omiin lehtisuosikkeihini kuuluu mm. Avotakka, Kotipuutarha, Unelmien Talo & Koti ja Meidän talo. Tämä nelikko löytyy muiden kivojen lehtien ohella myös Suomen Lehtiapajan (klik!) valikoimista. Lehtiapaja tarjoaa meille kaikille bloggareille kivan edun. Jos kirjoitat omaa blogia, niin käy ihmeessä kurkaamassa tänne (klik!) ja jaa tietoa muillekin. Jos omaa blogia ei ole, niin käy ihmeessä tutustumassa Lehtiapajan (klik!) tarjontaan, jos sieltä löytyisi sinullekin vaikka jotain mieluista luettavaa syksyn tylsiin iltoihin.Kuvien lehtitelineen löysin vähän aikaa sitten kirppikseltä kolmella eurolla. Siihen saa kivoimmat lehdet esille. Isommat lehtiröykkiöt löytyy sohvapöydän välitasolta ja kaappien kätköistä. :)

Tämä oli MAINOS.

6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Käy ihmeessä kurkaamassa. :) Mulle tulee tällä hetkellä jo Avotakka ja Kotipuutarha, joten Unelmien Talo ja Koti lähti tilaukseen.

   Poista
 2. Miekin bloggasin lehtiapajasta, kuka sitä voisi hyvästä lehdestä kieltäytyä näin pienellä vaivalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, oli pakko hyödyntää tämä loistava tilaisuus. :)

   Poista
 3. Kiitos vielä kivasta blogikirjoituksesta! :) Kuten sanottu kannattaa tilata uutiskirjeemme ja seurata meitä Facebookissa, näitä kampanjoita on tulossa lisää. Mukavaa syksyn odotusta bloggarille ja lukijoille! T. Lehtiapaja -tiimi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos teille ilmaisista lehdistä. Täytyypä laittaa seurantaan.

   Poista