Olohuoneen uudet jutut


Edellisessä postauksessa mainitsinkin jo, että äitini oli tehnyt hyviä löytöjä naapurustossaan pihakirppiksellä minua ajatellen. Kuvien kuin uusi jalkalamppu oli tarttunut matkaan seitsemällä eurolla. Myös kattovalaisin oli lähtenyt mukaan, mutta koska se on vielä asentamatta, niin täytyy esitellä se myöhemmin. Oikeastaan voisin tehdä vaikka kokonaisen oman valaisin postauksen, koska valaisimet on sisustuksessa se minun heikko kohta ja niitä löytyykin monenlaisia meiltä. 

Verhot löysin itse jo kesällä romutorilta. Sopivat mielestäni kivasti pariksi Ebba Masalinin koulutaulun kanssa. Anno-tyynynpääliset löytyi Kodin1:n alekorista kolmella eurolla. Ehkä vähän turhan hailukat muiden keltaisten juttujen kanssa, mutta olkoon nyt. Muuten tykkään niistä kyllä.  

Weekday Carnival (klik!) ja Varpunen (klik!) blogien kirjoittajien kirja OK omin käsin tupsahti tällä viikolla postiin. Sitä onkin tullut ihasteltua ja selailtua uuden lukuvalon alla. Kirja on täynnä selkeitä ja kauniin kuvin varustettuja ohjeita ja ideoita, joista toteutukseen varmasti lähtee ainakin pari juttua.

Tylsää, se on sunnuntai-ilta taas. Kivaa alkavaa viikkoa kuitenkin!

18 kommenttia

 1. Nuo verhot pisti silmiini heti...tykkään ihan valtavasti....ja tuo lamppu...huah...kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pohdin pitkään raaskinko vaihtaa mieluiset sinisävyiset kukkaverhot näihin, mutta mielestäni vaihto kannatti. Vaihtelu virkistää aina. Äitini oli kyllä tehnyt mahtavan lamppulöydön. :)

   Poista
 2. Hyviä löytöjä! Verhot & koulutaulu ovat just passeli pari ja lampun olisi myös itse ottanut jos olisin nähnyt :) tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskasti verhoissa ja taulussa on samat värit. Se olikin syy, miksi pienen harkinnan jälkeen ostin nämä verhot.

   Poista
 3. Voi että näyttää hyvältä ja iloiselta nuo keltaiset yksityiskohdat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen piristää kovasti näin syksyä kohden mennessä. Ennen se oli yksi inhokkivärini, mutta nykyään kiva sisustuksessa.

   Poista
 4. Ihanalta näyttää!

  Pakko kysyä tuosta lattiasta, että onko se vinyylimuovimatto vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Lattia on harmaata puunsyykuvioista reunaviistettyä laminaattia. Näyttää livenä mielestäni ihan sellaiselta harmaantuneelta lankkulattialta. Vanhaa puulattiaa kun ei olohuoneessa valitettavasti ollut, niin tämä oli sitten kakkosvalinta.

   Poista
 5. Kivan näköinen kokonaisuus, keltainen piristää mukavasti! Ja tuo lamppu on ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Itsekin olen ihan tyytyväinen lopputulokseen, kun vieläpä muutos syntyi niin pienellä vaivalla ja rahalla.

   Poista
 6. Näyttää hyvältä! :) Tykkään itse valtavasti tyynyliinoistakin, ainahan voit lisätä niille jotain räiskyvämpää pariksi, jos haluat ne tilassa pitää :) Valaisimet - itse odotan erästä lamppua jonka ostin jo kesällä FB-kirpulta kotiin, odottavan aika on NIIIIN pitkä :) Veikkaan et se on kyllä just se mitä haluan, joten jaksan vielä tovin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon niin hulluna kaikenlaisiin valaisimiin. Toivottavasti saisit omasi pian. Olisi kiva nähdä, mitä oot löytänyt. :)

   Poista
 7. Näyttää niin raikkaalta tuo keltainen. Itsekin laitoin keltaista keittiöön ja olohuoneeseenkin vähän, samaa tilaa kun ovat. Toimii musta näin syksyllä tosi hyvin. Ja lamppu on kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, lehdet kun alkaa nyt kellastuun, niin keltainen sopii hyvin myös sisällekin.

   Poista
 8. On kyllä hyvät kaverit noi verhot ja Ebba Masalin. Todella kauniita kummatkin. Ja hei,sulla on kiva blogi, liityin mukkaan. Keltaisin syysterveisin!

  VastaaPoista
 9. Verhot sopivat teille täydellisesti! Tosi nätti kuosi. Olen hirmu ihastunut liljoihin. :) Mulla on täällä verho-issue, opettelen nimittäin elämään liian lyhyiden verhojen kanssa. Lätkäisin retrokukkaa kolmella eurolla työhuoneeseen, mutta verhot peittävät vain hädin tuskin 20cm patterin yläreunasta. Ehkä siihen vielä tottuu, tai sitten ei...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonkinlainen ongelma mullakin on näiden verhojen kanssa. Jäävät meinaan kanssa reippaasti lattiasta. Nipsuilla ja purkamalla alareunan leveän käännöksen saattaisivat olla jo lähellä lattiaa. Onneksi toinen verho jää sohvan taakse ja toista häivyttää kissan kiipeilypuu. :) Nää on kyllä niin nätit, että en anna lyhyyden haitata.

   Poista