Oma koti kullan kallisDesigntorilta (klik!) ostamani Taulun ja tapetin (klik!) printti pääsi mustiin kehyksiin olohuoneen seinälle. Minulle oma koti on todellakin kullan kallis. Kaksi vuotta kestänyt remontti vei tältä ajalta kaiken vapaa-ajan. Monet kerrat tuli kirottua sitä, mihin tuli lähdettyä, kun osti täysin peruskuntoisen talon, jossa kaikki oli uusittava putkia ja pintoja myöden. Remontin myötä, kun näki oman käden jäljen, talosta tuli päivä päivältä rakkaampi. Lopulta se oli jo koti. Tällä hetkellä se tuntuu jo unelmien täyttymykseltä. Vaikka itse en pidä kaikenmaailman tekstitarroista ja maalaisromanttisista home-teksteistä (homehan on sieni, joka kasvattaa rihmastoa :D), niin tämä printti on aivan ihastuttava, koska se kiteyttää hyvin ajatukseni tästä talosta. Kaikenlisäksi värit on aivan herkut! Minttu alkaa kiriä vahvasti yhdeksi sisustusvärisuosikikseni.

P.S. Mitä tykkäätte uudesta bannerista?

Tämä ei ollut maksettu mainos.

14 kommenttia

 1. No tykkään bannerikuvat...ihana kisu♥
  Tosi kiva taulu...:)

  VastaaPoista
 2. Mä inhoon kanssa noita "homekoti"-tekstejä, en tosiaankaan osta hometta kotiini! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, en minäkään. :) Ehkä sellaisetkin jonnekin sopii, mutta ne ei vaan ole mun juttu.

   Poista
 3. Samaan yhdyn tuossa home-asiassa. Ei kiitos :) Muutenkaan tekstijutut ei innosta, paitsi makuuhuoneen kirjotussa taulussa "olkoon joka päivä rakkauden päivä" ja lastenhuoneessa samainen "oma koti kullan kallis" seinävaatteessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo tekstit on kyllä kivat. Mua ei innosta varsinkaan englannin kieliset tekstit. Englantia tulee tarpeeksi käytettyä töissä päivittäin ja mielestäni suomi on kaunis kieli, niin siksi valitsen myös mieluummin suomenkielisiä printtejä ja tauluja. Sopiihan ne suomenkielisenä myös paremmin 50-luvun taloon.

   Poista
 4. Kivalta näyttää :). Blogistani löytyisi haaste sinulle, käys kurkkaan kun enäätät

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Kävin jo kurkkaamassa. Haaste on jo tuttu, mutta kysymykset olivat erilaiset kuin edellisillä kerroilla, joten voisin ainakin niihin jossain välissä vastailla. :)

   Poista
 5. Kivalta näyttää!:) Aika kultaa muistot tuossa remppajutussa, muistan hyvin ne ajat kun kaikki aika oli vaan remppaa ja sitten taas remppaa :P
  Kisuloinen on ihan supersöpö <3 Kissakuumehan täällä käydessä vaan kasvaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ihan heti uudestaan en kyllä samaan hommaan alkais. Elsa on varsinainen söpöilijä. :)

   Poista
 6. Ihana taulu! Ja bannerista tykkään kans kovasti, ihana kisu! :)
  Mukavaa viikonloppua! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kivaa ja rentouttavaa viikonloppua sinnekin. :)

   Poista
 7. Kukkuu! Blogisani on sulle jotaki.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta. :) Näitä samoja on jo jokunen tullut, mutta katsotaan jos jaksaisin vastailla ainakin kysymyksiin, kun ne oli erit kuin viimeksi.

   Poista