Herkuttelua


Aloitettiin siskon kanssa eilen käymään lenkillä yhdessä. Yksin ei tule juurikaan lähdettyä, vaikka sitä kaipaakin raitista ulkoilmaa sisällä vietetyn työpäivän jälkeen. Ajelin ensin siskon luo ja kierrettiin hänen opastuksella kiva lenkki Tampereen Pispalassa. Ihan mahtavia näkymiä ja ne vanhat puutalot, vau! Osoittelin niitä ihastuksissani siskolle ja olisin voinut muuttaa niistä lähes jokaiseen. Lenkkeily kevyessä tihkusateessa piristi myös kummasti mieltä. Hapekkaassa ilmassa oli helppo hengittää.

Sisko oli käynyt Hulluilla päivillä ja ostanut sieltä macaroneja paketit kahta eri makua. Jaettiin ne ja illalla sainkin sitten herkutella kaakaon kanssa. Se siitä lenkkeilyn tuomasta hyödystä. ;)


Puikoilla on pitkästä aikaa taas jotain. Ajattelin ensimmäistä kertaa neuloa itselle jotain ilman ohjetta. Katsotaan, meneekö purkamiseksi vain saanko lämmikettä talvipakkasille. Lankana on 7 veljestä Marttojen juhlavuoden erikoisvärissä. Se onkin marinoitunut varastossa muutaman vuoden ja oli jo aikakin keksiä siitä jotain.

Yritin äsken ottaa epätoivoisesti kuvia yläkerrasta, mutta alkaa olla taas jo niin hämärää, että ei meinaa millään saada aikaiseksi hyviä kuvia. Näissäkin laatu (kuten yleensäkin tässä blogissa :D ) on ihan mitä sattuu. Jos saan jonkinlaiset kuvat aikaiseksi, niin huomenna sitten juttua makkarista.

Vielä ehtii osallistua arvontaan (klik!) muutaman päivän ajan. Ensi maanantaina sitten arvotaan. :)

Kortti saatu Sudenmarjalta (klik!).

2 kommenttia

 1. Namm...mitä herkkuja...:)
  Kauniin väritä neulot, mitä sitten liekin..::)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neuletakki ylhäältä alaspäin neulottuna tästä olisi tarkoitus tulla. Vähän vaan hitaasti edistyy, kun joka päivä ei ehdi puikkoja kilisyttään.

   Poista