Iltaan asti aikaa

Pihalla vierähti muutama tunti haravan varressa. Koskakohan oppisin, että ei se harava minnekään karkaa, vaikka sitä puristaisi hieman hellemmin. Taas on rakko muistutuksena tehdystä työstä.


Keittiössä päätin vaihtaa verhot. Taas. Siellä olikin ennen näitä varastosta kaivettuja Vallilan kappoja kahdet muut kandidaatit, mutta ne ei oikein sittenkään miellyttänyt silmää. Riemunkirjavat kapat saivat mennä varastoon odottamaan kevättä ja aikaa, kun kaipaa taas enemmän värejä ympärilleen. 
Nyt vähemmän on enemmän.

Muistuttaisin taas, että vielä on tämä päivä aikaa osallistua arvontaan (klik!). Mukavasti sitä onkin jo arpalipukkeita lunastettu, mutta veikkaan että yhä on todennäköisempää voittaa tässä arvonnassa kuin lotossa. Joten hip-hop osallistumaan. Palkinto on mitä mainioin. Voi kuinka ihanaa olisikin kutsua kauniilla kortilla ystävä kahville tai kehystää ne köökin seinälle.

Lämpimästi tervetuloa kaikki uudet lukijat! :)

6 kommenttia

 1. Rakko on kädessä täälläkin ja samasta syystä...vaikka oli rukkasetkin kädessä...:)

  VastaaPoista
 2. Ihania astioita. Sopivasti retroa ja uutta.

  VastaaPoista
 3. Meillä on niin paljon haravoitavaa, ettei siitä selviäis yksin kukaan. Avokki siis haravoi ekana syksynä mun kanssa ja tadaa, nyt meillä on lehtipuhallin! :D ei muuten tuu rakkoja, ku haravoi vaan sen minkä haluaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ajatellut ruveta nyppimään jokaista lehteä tarkkaan, että rakkojen lukumäärä ei kasva, vaan haravoin sillain suurinpiirtein. Pitäähän sitä kaikille maanmönkijöillekin jättää jotain mutusteltavaa. :)

   Poista