Rakas Joulupukki

Lainatut kuvat: Suprise me ja Astiparatiisi.

Pienenä tuli aina hyvissä ajoin ennen joulua kirjoitettua Joulupukille toivelista. Ajattelin, että eiköhän sellaisen voisi näin isonakin tehdä. Listasin tähän jokusen toiveeni. Niitähän aina riittää, enkä ymmärrä ihmisiä, jotka eivät osaa kertoa, mitä haluaisivat lahjaksi. ;) Ensinnäkin Karlssonin Flip-kello olisi aivan ihana. Olen etsiskellyt uutta sopivaa kelloa keittiöön ja kun näin tämän ensimmäistä kertaa jossain blogissa, niin ihastuin heti. Lisäksi ei olisi pahitteeksi, vaikka ruokapöydän ympärille ilmestyisi pari Edsby Verkenin Fanett tuolia lisää. Tuoleja ei voi olla koskaan liikaa, kai. Finelin sydänkulho on  myös ollut retrotoiveiden listalla jonkin aikaa. En tosin tiedä, onko Joulupukilla aikaa kierrellä kirppiksiä ja etsiä käyttökuntoista.

Lainatut kuvat: Verkkokauppa.com ja Rantapallo.fi

Arabian Malva sarjaa olen kerännyt siitä asti, kun törmäsin Kontissa siihen ja ihastuin ensisilmäyksellä. Kahvikupeille olisi vielä tilaa vitriinissä. Lisäksi sokerikko ja kermakko puuttuu. Aikomuksena on myös ollut yrittää parantaa blogin kuvien laatua. Harjoitteluun lisää puhtia toisi jalusta ja uusi objektiivi (Olympus 45 mm f/1.8). Viimeiseksi mutta ei suinkaan vähäisemmäksi, suklaata ei voi olla koskaan liikaa. Pandan perinteiset Juhlapöydän kohvehdit ja Fazerin Geishat on suosikkejani. Ei kiitos marmeladia ja liköörikonvehteja tänä vuonna.

Lisäksi korkeareunainen teflonpannu on huonossa kunnossa ja silitysrauta on jo pitkään valuttanut vettä. Eiköhän tässä olisi jo listaa tarpeeksi. Epäilen, että näin taantuman aikana Joulupukillakin saattaa olla kukkaro tyhjä ja tuskin lahjapussista näitä kaikkia löytyy. Ainahan sitä kuitenkin haaveilla saa. 

Tärkeintä on kuitenkin perheen yhdessäolo ja tunnelma. Ja suklaa. ;)

14 kommenttia

 1. Ja suklaa, samaa mieltä :D

  Mä olen niitä, jotka ei osaa kertoa mitä tahtoisi. Musta on tullut niin ärsyttävän nipo tän "en tarvitse mitään"-periaatteen kanssa :D Joudun taas äidille sanomaan, että rahaa saa antaa...säästän vaikka jotain objektiivia varten. Ja ostin muuten just uuden kameran, vaikka EN OIKEASTI TARVINNUT, se siitä periaatteesta :/

  Meillä tuo isosisko kyllä osaa kertoa mitä haluaisi. Joka päivä on uusi lelulehti postilaatikossa ja sieltä se ympyröi kaiken minkä tahtoo :D Ja sit se tahtois eritasonojapuut olohuoneeseen!!!! Harrastaa siis telivoimistelua...huhuh, että terkkuja vaan joulupukille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No enhän mäkään näitä kaikkia tarvitse, mutta oli kiva laatia sellainen haaveilulista. Meilläkin kaapit alkaa olla vähitellen jo täynnä tavaraa, että ehkä täälläkin olisi hyvä harjoittaa tuota "en tarvitse mitään"-periaatetta. Suklaasta en kuitenkaan luovu. :)

   Poista
 2. Kauniita toiveita. Saapas nähdä onko joulupukilla aikaa kierrellä kirppareita, kyllä kai pukillakin pitäisi nykyään olla vähän kierrätysaspektiakin tähän jouluun. Sellaista kulutusjuhlaa siitä on tullut. Ja täälläkin on ekaa lelulehteä kulutettu, eikä ole ongelmaa toivomusten löytämisessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tosiaan, aikamoinen kulutusjuhla joulu on. Itseäni ei haittaa, vaikka pukki olisi tänä vuonna vähän ekologisemmalla linjalla ja toisi jotain kivaa kirpputorilta.

   Poista
 3. Tuo kello on hinku listalla mullakin ja samoin Fineli emalikulho, mutta se Esteri Tomulan Tatti kulho... Joulupukille vosi vinkata laatutavara.comista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tatti löytyy jo mun vitriinistä ja tämä sydänkulho on nyt uusi ihastus. Toivottavasti Joulupukki löytää vaikka jonkun Facebookin kirppiksen, Huutonetin tai Torin.

   Poista
 4. Kivoja toiveita! Itse olen kanssa niin "aikuinen", ettei sitä oikeastaan tarvitse muka mitään. Ja höps! Eilenkin kyllä ajattelin pöytää kattaessa, että uudet aterimet olisi aika kivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aterimet multa jäikin listalta! :) Meillä on hieman liian vähän päivittäin käytössä olevaa Hackmania, joten ne voisi lisätä toivelistaan.

   Poista
 5. Ihania joululahjatoiveita. Mullekin kelpaisi tuo kello. Tuollaisen Finelin kulhon jo omistan. Huusin se aikoinaan Huutiksesta 9 € hintaan, ja kuntokin siinä on mitä mainioin. Meillä se kulho on ehkä hieman epäkunniallisessa käytössä, sillä säilytämme siinä keittiön alakaapissa muovipusseja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, olipa halpa hinta. Ota kulho ihmeessä esille tai myy mulle. :)

   Poista
 6. Huipputoiveita! Ja tästä inspiroituneena alan heti tekemään omaa listaani. Haaveilu on nii kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaveilu on kyllä kivaa. Tuskin joulupukki läheskään kaikkia toiveitani toteuttaa, mutta olkoon tämä myös samalla sellainen tulevien vuosien sisustushaavelista.

   Poista
 7. Minulle pukki toi jo keväällä tuon Finellin sydänkulhon...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, toivottavasti tänne sitten jouluna tai muuten etsin sen itse jostain.

   Poista