Elsalle myösKun me isännän kanssa saatiin nyt uusi sohva, niin täytyihän kissinkin saada sellainen tasapuolisuuden nimissä. Mustiin ja Mirriin oli tullut monenkokoisia kivoilla kuoseilla olevia lemmikkipetejä, niin ostin heräteostoksena sellaisen Elsalle, kun kävin hamstraamassa tarjouksessa olleita kissanruokia.


Elsa kävi heti tekemässä tuttavuutta uuden petinsä kanssa ja siellä muutamaan otteeseen jo makoilikin ekana iltana. Samalla reissulla toin kisulle myös uuden hassun lelun: maaoravan, jolla on höyheniä pepussa. Mikälie luonnonoikku sekin. :)

Me nautitaan nyt Elsan kanssa sohvistamme. Leppoisaa sunnuntaita. :)

8 kommenttia

 1. Kaunis sohva teille on kotiutunut ja voi miten on Elsallakin nyt mukava peti. Noilla on ihanaa köllötellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan nyt kuinka meidän Elsa Elohopea malttaa siellä köllötellä. Tähän asti suosikki päikkäripaikka on ollut yläkerran puusohva. :)

   Poista
 2. Hieno peti Elsalla! Meillä vaan tahtoo kissojen peti olla tyhjillään, sillä tytöt käpertyvät mieluiten kainaloon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän samaa ongelmaa täälläkin havaittavissa. Mieluusti kyllä otan Elsan kainaloon. :) Uutta petiä onkin nyt lähinnä käytetty leikeissä tukikohtana ja hyvänä vaanimispaikkana. :D

   Poista
 3. Tosi nätti sohva ja hieno on kisunkin peti. Meidän karvanaamat ei pedillään juuri viihdy, toivottavasti teidän on päässyt kunnon käyttöön. Toisaalta meidän kissojen peti ei olekaan noin hieno :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Elsa siellä aina silloin tällöin nukkuu. Jos katsotaan olkkarissa telkkaria ja sohvalla ei ole tilaa, niin sitten kisu käpertyy omaan petiinsä.

   Poista