JoulufiilistäMielestäni jouluvalmistelut on mukavaa aloittaa hyvissä ajoin, niin välttyy viime hetken paniikilta. Lähes kaikki joululahjat on jo hankittuna. Pihalle on myös viritelty jo jouluvaloja. Mielestäni ne voi ihan hyvin laittaa jo näin marraskuussa, kun on ankean pimeää. Ehtiipä näin niistä nauttia pidempään.


Keitin tänään myös ensimmäisen riisipuuron. Luumukiisseli oli tällä kertaa suoraan Valion purkista. Parempaa se olisi ollut itsetehtynä. Puuroa nautiskelin myrkyn ulvoessa ulkona lautasista, jotka ovat osa kummeilleni suuntautunutta löytöretken saldoa. Sähköt on toistaiseksi pysynyt päällä, mutta olen ollut kynttilöiden kanssa valmiudessa.

6 kommenttia

 1. Onko toi puurokattilakin kirppislöytö vai perintökalleus vai kenties uutena ostettu? Mietin vaan, kun joskus äitin kanssa taivasteltiin, ettei noita yksiosaisia saa enää mistään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kirppislöytö. Finelin kattila, jossa ulkopuoli emalia ja sisus terästä. Keitin sillä nyt ekaa kertaa puurot ja hyvin onnistui.

   Poista
 2. Jouluvaloja on täälläkin jo laitelty ja huomenna olisi tarkoitus tähdet laittaa ikkunoihin...voi, että on ihanaa aikaa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, tää on ihanaa aikaa, kun saa hössöttää kivojen asioiden parissa. :)

   Poista
 3. Oi, totta puhut! Itse oon vielä vähän himmaillut ja lahjatkin vaiheessa mutta tunne sisällä on tärkein. Ja epäilen oikeesti olevani vähän tonttu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, se joulufiilis on tärkein. :) Sitä on vaan näin "vanhemmiten" aina vaikeampi löytää, kun iloa ei voi löytää omien lapsienkaan kautta.

   Poista