Joulutunnelmaa


Ajattelin ensin odottavani vielä viikonlopulle ja laittavani vasta sitten joulua esille. Sainkin tänään illalla inspiraation ja kaivoin kynttelikköjä ja jouluisia tekstiileitä varastosta esille. Nyt jokaisella ikkunalla on joko kynttelikkö tai muu tunnelmaa tuova valo. 


Myös tänä vuonna meidän joulu on perinteisen punainen ja koti koristetaan jo varastosta löytyvillä jutuilla. Sohvalle päätyi punaiset koristetyynynpäälliset ja olohuoneen katossa roikkuu taas jouluvalaisin.


Tärkeintä joulutunnelman luomisessa on mielestäni kynttilät, jouluvalot ja joulukukat. Kun sammuttaa muun valaistuksen, niin tulee välittömästi joulutunnelma. Pikkuesineistä en niinkään välitä ja niitä löytyy meiltä vain jokunen.


Olohuoneeseen voisin vielä viikonloppuna vaihtaa jouluisemmat verhot. Yhdet hyvät kandidaatit löytyvätkin laatikosta. Lisäksi voisi poiketa joulukukkaostoksilla.

Tunnelmallista iltaa! :)

10 kommenttia

 1. Kaunista tunnelmaa <3 Minä tilasin itselleni joululahjan, kaikkiin ikkunoihin Marimekon punasävyiset verhot <3

  VastaaPoista
 2. Mullakin oli hieno suunnitelma, että laitan joulua vasta kun on joulukuu. Mutta otin varaslähdön ja laitoin jouluverhot ikkunaan :D

  VastaaPoista
 3. Mä en mikään älytön jouluihminen ole, mutta kaikenlaiset valot vaan tuo vähän, no valoa tähän pimeyteen. Tunnelmaa ei voi olla liikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Tää on nyt niin synkkää ja ankeaa aikaa, että valot piristää kivasti. :)

   Poista
 4. Oi, Perheeseemme kuuluu leijona! Adamsonin kirjat on mainioita. Ja teidän kannalta tietysti osuva nimi päähenkilöllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kirja oli loistava oivallus eräältä ystävältäni. Hän toi sen tullessaan katsomaan kisua. :)

   Poista