PaketointiaSuurinosa joululahjoista on jo hankittu ja ne mitä en ole vielä ostanut, on jo mietittynä ja vain hakemista vailla. Näissä asioissa on kiva olla ajoissa, että ei iske viime hetken paniikkia. Opiskeluaikoina tein marketin kassalla töitä, eikä todellakaan ollut harvinainen näky, että joku latoi hihnan täyteen suklaarasioita ja pitkiä kalsareita vielä jouluaattona.

Paketointiin käytetyn ruskean paperin hankin jo aiemmin muita askarteluja varten keväällä Ikeasta. Joulunaru on taas Tiimarista.

Viikonloppuna viimeistään olisi tarkoitus laittaa joulua sisälle. Kyntteliköt ja muitakin jouluvaloja ainakin. Lisäksi täytyy virittäytyä taas Jouluradion (klik!) taajuudelle, kun lähetykset alkaa sunnuntaina. Joko teillä on jouluvalmistelut käynnissä? :)


4 kommenttia

 1. Hei sullahan on hyvällä mallilla lahja jutut! Vaikka ei mullakaan ressi iske, ku avokki on pyytäny ainoastaan ne pitkät kalsarit.. :D mä laittelin kyntteliköt viikonloppuna. Pari oli risaa ja menin ostamaan uusia, vaan se ei ollukkaan ihan helppo nakki. Paikallisen tavaratalon kaikki kyntteliköt oli led-mallia! Eihän niitä voi yhdistää noihin perinteisiin. Maksoin sitte itteni kipeeks ku sähköliikkeestä piti ostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri kun olin postauksen julkaissut, niin muistin että eihän mulla ole kummilapsille ja heidän sisaruksille lahjoja! Oman perheen lahjat on kyllä jo ostettu tai selvillä. Lapsille lahjojen ostaminen on hankalaa, kun ei tällainen täti tiedä, mikä on kiva juttu 1- ja 2-vuotiaiden ja heidän isoveljien mielestä. Multa löytyy pari sellaista led-kynttelikköä, mutta ne on ihan vanhan mallisia.

   Poista
 2. Täälläkin lahjat ostettuna, kolmea lukuunottamatta ja nekin on tiedossa hankkimatta vain...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että sielläkin ollaan ajoissa. Onneksi aikuiset ihmiset ei kauheasti lahjoista välitä, pääasia että muistaa, niin pääsen onneksi aika helpolla. Pikkuväen lahjat taas aiheuttaa aina päänvaivaa, kun tämä täti ei oikein tiedä mikä on in. :)

   Poista