Sulo


Minulla kävi ihan mahtava tuuri ja voitin blogiarvonnassa Ululain (klik!) sohvatyynynpäällisen! :) Sulo tyynynpäällinen on valmistettu 100 % lampaanvillasta. Sain valita itselleni mieluisan värin. Pirteä keltainen olisi sopinut kivasti retroverhojen kanssa, mutta koska verhot vaihtuu aika useasti, niin päädyin ajattomaan luonnonvalkoiseen.


Sain myös vihdoin tiedon, että uusi sohvamme on noudettavissa. Nyt täytyy vielä ratkaista, miten vanha saadaan pihalle (saattaa aiheuttaa miesväessä naamanliikkeitä). Sohvapostausta siis tiedossa toivottavasti vielä tällä viikolla. En malttaisi odottaa! :)


Tämän ja edellisen postauksen kuvat olen ottanut työkaveriltani E:ltä lainassa olevalla objektiivilla (Panasonic LUMIX G 20mm / F1.7) ja Olympuksen minijärkkärilläni  E-PM1. Vaikuttaa tuo Panasonic erittäin varteenotettavalta vaihtoehdolta Joulupukille osoitetussa kirjeessä (klik!)  mainitsemalleni objektiiville (Olympus 45 mm f/1.8). Jos tänne on eksynyt muita Olympuksen minijärkkäriä käyttäviä tai valokuvauksesta muuten enemmän tietäviä, niin olisi kiva kuulla teidän mielipiteitä. Kumpi olisi parempi blogiobjektiiviksi vai olisiko kenties suositella jotain ihan muuta?

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille! :)

6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, Irmastiina! :) Tosi mieleinen palkinto oli.

   Poista
 2. Todellakin ihana palkinto, niin kaunis tyynynpäällinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikuttaa tosi laadukkaalta, ajattomalta ja kestävältä. Erittäin mieluinen ylläri siis oli! :)

   Poista
 3. Blogisani on sulle tunnustus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, jännää. :) Kiitos. Täytyypä käydä kurkkaamassa. :)

   Poista