Uusi sohva!

Eilen lupailinkin jo Facebookissa ja Instagramissa postausta uudesta sohvastamme. Sohvaksi valikoitui Iskun Estelle. Olen erittäin tyytyväinen valintaan ja sohva vaikuttaa siltä, kuin se olisi aina ollut meillä. Se siis sopii hyvin muuhun sisustukseen. Siinä on sitä toivomaani 50-luvun fiilistä.

Kuvia piti ottaa jo päivällä, mutta kirppisreissu venähti sen verran, että ehti tulla jo hämärää ja laatu taas kärsi, mutta kaipa näistä jotain selvää saa. Kirppisreissulta mukaan lähti käsinkirjailtu vanha tyyny.

Kivaa viikonlopun jatkoa! :)

18 kommenttia

 1. Kaunis..tykkään ihan oikeesti...:) Ja tykkään noista verhoistakin...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Verhot oli hyvä löytö syksyn romutorilta. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti. On tää meidän taloon sopivampi kuin vanha.

   Poista
 3. Kaunis sohva. Mies sanoi, että näyttääpä mukavalta nurkkaukselta ja olen samaa mieltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. :) Uusi sohva ei ole ehkä niin löhöilyyn houkutteleva ja muhkea kuin vanha, mutta muuten nurkkaus näyttää nyt kauniimmalta ja talon tyylin sopivammalta.

   Poista
 4. Onpa kaunis ja elegantti sohva. Tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Elegantti ja laadukas ensivaikutelma on omasta mielestänikin.

   Poista
 5. Näyttää hyvälle tuo sohva ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Sopii hyvin meille ja muihin huonekaluihin.

   Poista
 6. Se o jämpti! Hyvä valinta, ei mikään rimpula...


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laadukkaalta tämä vaikuttaa, vaikka loppupeleissä varmistui, että ei olekaan suomalainen. No, on se Virokin jonkun kotimaa. :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitti. Tässä on hieman sellaista kivan siroa 50-luvun fiilistä. Sopii mittasuhteltaan paremmin meille kuin se vanha muhkea sohva.

   Poista
 8. Oletko ollut tyytyväinen sohvaasi? Onko sellainen mukava napakka istua? :) Kiinnostaisi kovasti, mutta ei tunnu olevan kovinkaan yleinen sohva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut todella tyytyväinen. Vaikuttaa laadukkaalta ja kestävältä. On myös todella napakka istua. Suosittelen. :)

   Poista
 9. Hei. Toivottavasti huomaat kommenttini täältä vanhasta postauksesta. :) Olen harkitsemassa tämän saman sohvan ostoa, ja kysyisin, onko tässä teidän sohvassanne irrotettavat päälliset istuintyynyssä? Olen hämilläni, koska sain Iskulta vastaukseksi, ettei ole, mutta sukulaiseni osti joitain vuosia sitten Iskusta jokaista yksityskohtaa myöten saman näköisen sohvan, ja siinä on. Tosin siinä on myös jonkun muun valmistajan "tägi" kuin Scandian, joka nyt ilmoitetaan sohvan valmistajaksi. - Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Istuintyynyissä on vetoketjut, mutta päällinen on niin jämpti,että en ole uskaltanut ottaa niitä pois, jos en saakaan enää hyvin takaisin. Selkänojatyynyissä on myös vetoketjut ja ne olen ottanut pois muotoillakseni niitä uudelleen. Päällisiä en siis ole pessyt koneessa, vaan olen pessyt sohvaa tekstiilipesurilla. Meillä on oma, mutta noita laitteita vuokraa esim. pesulat. Meidän sohvassa on Isku Collectionin lappu.

   Poista