Joulupuu
Eilen appivanhemmat poikkesivat ja toivat mukanaan perinteiseen tapaan kuusen. Hieman jännittää, miten kuuselle käy kun taloudessa on tuo pieni karvainen riiviö. Illalla laitettiin kokeeksi vain kolme käpykoristetta kuuseen. Kaksi niistä käytiin heti tiputtamassa ja toisen kanssa palloteltiin pitkin olohuonetta. :D Äsken koristelin kuusen loppuun ja kissi olisi kauheasti halunnut maistaa hopeista köynnöstä. Nyt pikkuriiviö meni takaisin takan päälle päiväunille, joten saan ainakin hetken nauttia kuusesta. :)

20 kommenttia

 1. Ihana pieni kisulainen siellä. Ja kaunis kuusi. Mekin tuotiin eilen kuusi sisään ja neljä koiraa vetää sellasta rallia kuusen ympäri, että ihmettelen jos se on vielä aattona pystyssä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihme kyllä, meidän kuusi on pysynyt pystyssä jo kohta kaksi päivää! Hyvää joulua. :)

   Poista
 2. Ihana pikku riiviö:) Meidän koiruli haistelee kuusen ja koristeet silloin kun ne laitetaan, muulloin kuusi saa olla rauhassa. Paitsi paketteja kuusen alla ei voi vastustaa;) Ne pitäisi repiä auki heti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, täällä paketteja on käyty vain nuuskimassa. Hyvää joulua! :)

   Poista
 3. Kaunis kuusi! Ja kieltämättä näistä kuvista välittyy kisulaisen kiinnostus kuuseen :) tai ainakin koristeisiin :)
  Viime vuonna meillä koiralainen kävi ensi töikseen tekemässä pissit kuusenalusmatolle. Saas nähdä mitä tänä vuonna tapahtuu kun on vuoden viisaampi (tai sitten ei..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, toivottavasti kuusi saa olla rauhassa. Hyvää joulua! :)

   Poista
 4. Ihana tuo kissan ilme ja toisessa tuollainen tarkkaavainen asento. Kuusi on kaunis.

  VastaaPoista
 5. Kuvista välittyy kyllä ihanasti kissan mielenkiinto kuusta (tai siinä roikkuvia "leluja") kohtaan.
  Kaunis on kuusi, joten toivotaan että se pysyy pystyssä, ainakin aattoon asti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Lelut" on kyllä hieman kiinnostanut, mutta onneksi ovat toistaiseksi saaneet olla suht rauhassa. Lasipallot jätin tänä vuonna varmuuden vuoksi laittamatta. ;) Hyvää joulua! :)

   Poista
 6. Voi mikä söpöläinen! <3 Kuusikin niin kauniin tuuhea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Appiukolla on kyllä silmää kuusen valinnassa. Joka vuosi ollut niin komea ja tuuhea, vaikka ihan perus metsäkuusia ovatkin. Hyvää joulua! :)

   Poista
 7. Ihanat kuvat kisusta ja kuusesta. Juuri koristelin itsekin kuusen. Alaoksat piti jättää paljaiksi, kun aiheuttavat nuo koristeet pikkukisussa aikamoista kiusausta täällä. Yllättävän rauhassa on saanut kuusi vielä olla. Vähän toki on pitänyt käydä oksia pureskelemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin oksia on pureskeltu. En tiedä kuvitteleeko tuo kisu olevansa muumi ja valmistautuu neulasia syömällä talviunille. ;)

   Poista
 8. Voi mikä veijari! :) Meilläkin asustaa 5kk vanha kisulainen, ja tänään kaatui koko kuusi pienen kisun toimesta. Kyllä nauratti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi pikkuista veijaria! :) Meillä kuusi on toistaiseksi pysynyt pystyssä, vaikka välillä on oksat heilunut huolestuttavaan malliin. :)

   Poista
 9. Teidän kisu on kyllä suloinen. <3 Meillä tuo maatiaskissa on sen seitsemän kertaa kaatanut meidän muovikuusen, ja ehdin jo tosissaan pohtia kuusen pakkaamista takaisin laatikkoon. Tänään on kuitenkin ollut ensimmäinen päivä, kun kuusi on saanut olla suhteellisen rauhassa, eikä ole vielä kertaakaan ollut kumollaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! :) Toivottavasti kuusi saa olla lopun joulua rauhassa.

   Poista
 10. Kyllä tuo aito kuusi on yksi parhaimista joulun tunnelmanluojista. Meilläkin on yksi iso ja yksi pieni kuusi. Uloskin teki mieli ostaa, mutta kun joulu on niin musta ja vettä sataa niin kuusikin tuntui ulkona jotenkin kummalliselta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Joulukuusi tuo sitä jouluntuoksua ja kuusen valot kivaa tunnelmaa pimeisiin päiviin. :)

   Poista