Vuosi 2013, osa 1/3

Kun miettii kulunutta vuotta taaksepäin, niin ensimmäisenä mieleen tulee ajatus, että tapahtuiko sitä oikeastaan mitään kovinkaan erikoista. Vuoteen ei mahtunut suuria seikkailuja eksoottisiin maihin tai suuria iloisia perhetapahtumia. Vai tapahtuiko sittenkin jotain tärkeää. Muistoksi itselle ja tervetulotoivotukseksi kaikille uusille lukijoille ajattelin tehdä kuvakoosteen kuluneesta vuodesta ja kirjoittaa ylös ne tärkeimmät tapahtumat täällä blogin puolelta.

Luetuimmat postaukset vuoden aikana olivat:


Mukaan on nyt tarttunut 122 lukijaa täällä Bloggerissa. Joukossa on monia ahkeria kommentoijia. Iso kiitos siitä teille. Teette tästä jatkamisen arvoista.

Tammikuu


Tammikuussa mystisestä pihaan tulleesta kontista valmistui saunapalju (klik!). Avasin teille pari uutta ovea kodissamme ja esittelin kodinhoitohuoneen (klik!) ja isännän valtakunnan (klik!). Olohuoneeseen hankin pitkään haaveilemani Sting-hyllyn. Lisäksi lukijan toiveesta kerroin niin pohjapiirrustuksesta (klik!) kuin puutarhastamme (klik!). Kirppiksiä kierreltiin ahkerasti ja retrotäkkikeräilyni alkoi SPR:n Kontista löytyneestä Tampereen Laatupeitteen täkistä. Lisäksi tuunailtiin, kun muutin keittiön ämmänjatkon (klik!) retrompaan kuosiin.

Helmikuu


Helmikuussa odotettiin kuumeisesti kevättä ja ostettiin useampi tulppaanikimppu. Pilviraitti liittyi myös Facebookiin (klik!). Kevättä odotellessa kaipasin lisää väriä keittiöön ja ikkunat saivat uudet kapat. Lisäksi neulottiin pakkasten paukkuessa. Yläkertaan muotoutui ompelupiste (klik!) ja lukunurkka (klik!), jotka molemmat ovat ehtineet vaihtaa paikkaansa ja muotoansa tähän päivään mennessä.

Maaliskuu


Maaliskuussa tehtiin löytöjä niin omista nurkista kuin kirppiksiltäkin. Kevään kaipuu kasvoi entisestään ja tehtiin puutarhasuunnitelmia. Kuukauden paras juttu oli se, kun Elsa-kisu (klik!) muutti meille KKY:n kautta. <3 Pikkuinen tyttö kotiutui meille nopeasti ja hänestä on nyt tullut korvaamaton täysvaltainen perheenjäsen. Meidän lellikki. :)

HuhtikuuHuhtikuu oli sinivuokkojen aikaa ja pääsi vihdoin puutarhahommiin. Elsa vietiin steriloitavaksi ja pikkuinen potilas otti toipumisen rennosti täkkikasan päällä makoillen. Kuistilta (klik!) häipyi ikealainen kaappi ja tilalle tuli ihana vanha naulakko ja vihreä kaappi. Olohuoneeseen löysin kivat retrotyyliset Finlaysonin verhot. Verhot ovat tämän jälkeen vaihtuneet jokusen kerran. Huhtikuussa kävimme isännän kanssa ensimmäistä (ja toistaiseksi ainoaa) kertaa huutokaupassa ja kirppiksellä osuin todelliseen emalisuoneen. Lisäksi tähän päivään mennessä mukavaksi kasvanut kahvipurkkikokoelmani alkoi karttua.

Muistelua jatketaan taas huomenna. Pysykäähän kuulolla. :)

8 kommenttia

 1. Kaikkea sitä vuoteen mahtuukin, vaikka ensi ajattelemalla tuntuu, että eihän sitä paljon mitään tapahtunut...:)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia - tykkään niin tyylistäsi! Huomista odotellen :)

  VastaaPoista
 3. Oi, näitä muisteluita oli myös lisää. Tykkään kun on paljon kuvia, tekstitkin on mukavia blogeissa , mutta tykkään yleisesti kuvista vielä enempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu täällä. Aina kiireessä ei välttämättä tule luettua tekstejä suosikkiblogeista, mutta kuvat tulee aina ihasteltua läpi. :)

   Poista