Vuosi 2013, osa 3/3

Syyskuu


Syyskuussa kerroin teille tarkemmin usein kuvissa vilahtavasta Elsa-kissastamme (klik!). Kriikunasato jäi hyvin onnettomaksi, mutta sain kummeiltani luumuja, joista keitin todella hyvää luumumarmeladia (klik!) joulutorttuihin. Pihakirppikseltä shoppailtiin retrovalaisimia ja hankin pitkään haaveilemani Pehtoorin perkolaattorilla. Korjattiin satoa omasta puutarhasta ja askarreltiin sammalpallopuu (klik!).

Lokakuu Lokakuussa koitti blogin 1-vuotispäivä ja sain arvottavaksi Sudenmarjan (klik!) upeita kortteja. Esittelin teille meidän kodin ihanimmat valaisimet (klik!). Jatkettiin sohvahaaveiluja ja muutettiin makuuhuoneen värimaailmaa lämpimämpään suuntaan. Maahan satoi ensilumi 17.10. Pääsin tekemään myös yhteistyötä Loruloimen (klik!) kanssa. Lokakuun lopulla kirjoitettiin joulupukille toivelista (klik!).Tehtiin löytöjä kirppiksellä.

MarraskuuMarraskuussa maisteltiin luumumarmeladia joulutortuissa ja laitettiin vähän mummolaa olohuoneen seinälle. Tehtiin löytöjä ja voitin ihanan Ululain koristetyynynpäällisen arvonnassa. Sain vihdoin uuden sohvan! Ei sitä kuin vaan vuosi pohdittukin. Hipsuteltiin villasukissa uusilla matoilla ja keitettiin ekat riisipuurot. Laitettiin jo vähän joulua kotiin valojen ja kynttilöiden muodossa ja vaihdettiin punaiset 70-luvun verhot olohuoneen ikkunaan.

JoulukuussaJoulukuussa tuotiin joulua kotiin hyasinttien myötä. Sain jo etukäteen yhden joululahjan (B&O:n levari) ja otettiin Elsasta joulukorttikuvia. Talomme sai arvoisensa katteen. Juhlittiin joulua ja nautittiin.

Lopuksi haluan erityisesti kiittää kuluneesta vuodesta ja yhteistyöstä Astubutiikkiin.fi-portaalia (klik!), Sudenmarjaa (klik!), Loruloimea (klik!) ja Lehtiapajaa (klik!). Iso kiitos! Kiitos myös Ululaille (klik!) ihanasta arpajaisvoitosta. Toivottavasti myös ensi vuonna saan tehdä yhtä mahtavien ihmisten, tuoreiden ideoiden ja loistavien tuotteiden kanssa yhteistyötä. :)

Paljon enemmän siis mahtui tähän vuoteen kuin muistinkaan. Paljon myös niitä onnellisia arkisia hetkiä, joista harvoin muistaa olla kiitollinen. Ensi vuonna yritän parhaani mukaan ja paremmin tarttua hetkeen ja olla murehtimatta tulevaa. Elämä on nyt. Toivon, että uusi vuosi tuo tullessaan paljon onnellisia hetkiä, terveyttä ja seikkailuja. Toivon, että se toteuttaisi pieniä salaisia haaveita ja olisi armollinen. Olen jo hyvin valmis jättämään jäähyväiset kuluneelle vuodelle.

Iso kiitos teille lukijat, kun olette jaksaneet mukana tämän vuoden. Olkoon uusi vuosi teille onnen vuosi. :)

Lopuksi haluaisin kysyä vielä teiltä, millaisia postauksia haluaisitte nähdä jatkossa? Olisiko kiva nähdä jostain tietystä huoneesta lisää kuvia vai kaipaisitteko lisää DIY tai puutarhapostauksia? Nyt saa esittää toiveita. Yritän parhaani mukaan toteuttaa ne. :)

Oikein ihanaa vuotta 2014!

14 kommenttia

 1. Ihanat koti teillä ja ihania tavaroita...tuo Pehtoori ja nuo kauniit räsymatot. Ja nuo valaisimet...tykkään...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kaikki vanha miellyttää munkin silmää ja vanhoja käyttöesineitä on kertynyt runsaasti.

   Poista
 2. Hyvää Uutta Vuotta sinulle!
  Huh...meinasi unohtua toivotukset...:)

  VastaaPoista
 3. Kaikki aiheesi kiinnostaa, joten jatka vaan entiseen malliin. Vieläkin parempaa ensi vuotta 2014!

  VastaaPoista
 4. Olipa ihanaa löytää blogiisi! Meillä on lähes samanlainen talo, vm. 58 ja olen jo pitkään etsinyt kuvia/tietoa vastaavanlaisen talon remontoinnista. Meillä siis on kyseessä Arava7 -tyypin talo, jonka on suunnitellut Erkki Koiso-Kanttila vuonna 1950. Voisikohan teilläkin olla kyseessä sama talo? Pohjapiirustukset löytyvät RT-kortistosta ja jos haluat, voin postittaa teille kopiot meidän piirustuksista..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella ihanaa, että tulit jättämään kommentin! :) Olen itsekin tuloksetta etsinyt vastaavia taloja ja nyt täytyy ehdottomasti lisätä blogisi lukulistaan. Iso kiitos, myös taloa koskevasta infosta. Enpä tiennyt moista. Meidän talo on rakennettu -59, joten hyvinkin samasta talosta voisi olla kyse. Olen tehnyt talomme piirrustuksista postauksen: http://pilviraitti.blogspot.fi/2013/05/piirustukset.html. Näyttääkö tutulta? :) Talomme poikkeaa hieman piirrustuksista. Kuisti ei tule talon päädystä ulos kuten kuvissa ja kellarin huonejako on hieman erilainen. Asuinkerros vastaa hyvinkin tarkkaan piirrustuksia, mutta olohuoneesta ei ole keittiöön ovea kuten kuvissa.

   Poista
 5. Nyt ei varmaan vesisadekaan niin haittaa, ku saa kuunnella sen ropinaa uuden peltikaton läpi..:) muuttaa ihan älyttömästi koko talon julkisivua!

  Ja hyvää uutta vuotta teidän poppoolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei haittaa ei! Jotenkin oudon siistiltä ja uudelta tuo katto nyt näyttää, mutta eiköhän silmä siihen pian totu. Oikein hyvää uutta vuotta teidän perheelle. :)

   Poista
 6. Voi kiitos Pilviraitti! Yhteistyö kanssasi oli ihana - tuotteemme sopivat niin ihanasti kotiisi <3 Ihanaa uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista