Haaveita

Jonkin aikaa sitten iski kamala tavaraähky ja varastoon oli saatava tilaa. Ihan senkin takia, että onhan sinne ihan kiva mahtua sisäänkin. ;) Kirppikselle lähti paljon astioita ja tekstiilejä, jotka eivät enää kuulu sisustusmakuuni. Kauppa on tuntunut käyvän ihan hyvin ja toivon, että sieltä tulisi ainakin jokunen kymppi voittoa, että saisin alkaa kartuttamaan kassaa sisustushaaveitani varten. No, jokunen kymppi ei näiden haaveiden kanssa riitä, mutta olisi edes pieni alku.

 
Kuva: Ellos

Olen jo jonkin aikaa etsinyt olohuoneeseemme kivaa mattoa. Muistaakseni ekaa kertaa törmäsin upeisiin Beni Ouarain mattoihin Weekdaycarnival blogissa (klik!). Aitoon ei minun sisustusbudjetilla ole todellakaan varaa. Osa on tilannut mattoja onnistuneesti ulkomailta (klik!), mutta tälläkin tavalla toimittuna hinta nousee aivan liian korkeaksi minun kukkarolle. Ellokselta puolestaan löytyisi ihan hyvä vastine.
Kuva: Artek.

Lisäksi pitkään haaveissa on ollut Tapiovaaran Mademoiselle tuoli. Joko mustana tai valkoisena se olisi tervetullut meille. Artek on ottanut tämän vuoden 1956 klassikon uustuotantoon, joten sen saisi ihan kauppaan kävelemällä ja iskemällä luottokortin pöytään. Mutta taas tälle budjettisisustajalle eteen tulee hinta. Joten toivoisinkin joskus törmääväni sellaiseen ihan live- tai nettikirpulla, koska hintalappu voisi olla silloin uutta ainakin puolet pienempi.

Kuva: String.

Työhuoneeseemme (klik!) ette ole päässeet kuin kurkistamaan vähäsen. Sen sisustukseen olen eniten tyytymätön. Se on lähes täysin sisustettu Ikean huonekaluilla, jotka olisi jossain vaiheessa kiva vaihtaa vanhoihin tai paremmin talon tyyliin sopiviin. Vanhalle vaatekaapille- tai liinavaatekaapille löytyisi meiltä varmasti paikka. Yksi murheenkryyni on myös työpöytä. Periaatteessa se on ihan ok, mutta ehkä turhan Ikea ja turhan massiivinen. Sitä on myös tullut katseltua jo edellisestä kodistamme asti. Tilalle olisi kiva saada jotain sirompaa ja enemmän 50-lukua. Jos vanhaa siroa työpöytää ei löydy, niin olen vakavasti harkinnut Stringin versiota kaksimetrisillä sivupaneeleilla, kolmella hyllylevyllä ja työskentelytasolla. Luulen, että se voisi olla sellainen ajaton klassikko, joka näyttäisi vuodesta toiseen hyvältä ja siihen tuskin kyllästyisi aivan pian.

Nähtäväväksi jää ehdinkö säästämään rahaa yhteenkään näistä haaveista ennen kuin tulee uusia ja maku muuttuu. Onneksi haaveilu on sentään ilmaista. ;)

4 kommenttia

 1. Mäki olen huomannu, että jotkut sisustus-haaveet ei kerkee toteutumaan ennen ku mieli tai maku on taas muuttunu. :D paljon helpompaa ois, ku ei olis tällänen tuuliviiri joka asiassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Varsinkin nyt kun kirjaa omia toiveita tänne blogiin, niin on huomannut kuinka usein se maku muuttuukaan.

   Poista
 2. Minunkin haaveisiin kuuluu tuo Mademoiselle -tuoli. Kerran jo sen kirpparilla bongasin, mutta en saanut kysyttyä sen hintaa tai oikeastaan luulin sen olevan vain rekvisiittaa ja seuraavalla kerralla siinä olikin lappu MYYTY!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! :( Itse en ole tuoliin vielä kirpputoreilla törmännyt, mutta toivottavasti meillä molemmilla käy vielä tuuri sen suhteen.

   Poista